Un bărbat și-a înjunghiat soția într-un parc din Ploiești, apoi s-a rănit cu același cuțit

Publicat: 28 06. 2012, 16:52
Actualizat: 06 07. 2013, 01:26

Un bărbat în vârstă de 49 de ani din Ploiești și-a înjughiat soția într-un parc din municipiu, iar la scurt timp, urmărit fiind de polițiști, el s-a înjunghiat cu același cuțit, cei doi ajungând în stare gravă la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit datelor furnizate de Poliție, miercuri, în jurul orei 23.00, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a fost anunțat prin 112 că într-un parc din zona de vest a orașului Ploiești o femeie a fost înjunghiată.

Echipa de polițiști care a mers la locul incidentului a găsit o femeie întinsă pe trotuar, plină de sânge, iar la aproximativ 25 de metri de locul în care zăcea aceasta polițiștii au observat un bărbat care avea un cuțit. La vederea polițiștilor, bărbatul a luat-o la fugă, a fost somat să se oprească, însă acesta a continuat să fugă, fiind prins de unul dintre polițiști. Între timp, bărbatul s-a înjunghiat cu același cuțit, de mai multe ori, în zona toracelui.

În urma anchetei polițiștii au stabilit că bărbatul, în vârstă de 49 de ani, și-a înjunghiat soția, cu zece ani mai tânără, pe motiv că aceasta intenționa să divorțeze. Amândoi au fost duși la spital, iar medicii legiști au concluzionat că viața femeii a fost pusă în pericol, iar bărbatul și-a pus și el în pericol viața.

Cei doi sunt internați la Spitalul Județean din Ploiești, bărbatul aflându-se sub pază.

Femeia a suferit răni în zona abdomenului și a feței. Soțul acesteia, care are răni în zona abdominală, este în stare mai gravă decât femeia, au afirmat surse apropiate anchetei.

Bărbatul este cercetat pentru tentativă de omor calificat.