Un bărbat și o femeie, căutați după ce au jefuit o benzinărie din Alba

Publicat: 20 12. 2013, 12:44
Actualizat: 29 09. 2018, 20:27

Un bărbat și o femeie sunt căutați de polițiștii din Alba după ce, în noaptea de joi spre vineri, au jefuit o benzinărie din localitatea Vama Seacă, lovindu-l și imobilizându-l pe vânzător, apoi furând circa 2.000 de lei, un televizor, țigări și alte bunuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Alba, un bărbat și o femeie au intrat, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3.00, într-o benzinărie din localitatea Vama Seacă, comuna Hopârta, unde l-au agresat și l-au imobilizat pe angajatul stației, după care au furat mai multe bunuri.

Din primele cercetări făcute de polițiști a reieșit că cei doi suspecți se deplasau cu un autoturism înmatriculat în Ilfov, iar la benzinărie au comandat mai multe produse din magazin, apoi l-au lovit cu pumnul în față pe vânzător și l-au imobilizat.

Suspecții au furat din casa de marcat suma de aproximativ 2.000 de lei, un televizor, o unitate de calculator, un telefon fix și mai multe pachete cu țigări.

O echipă de cercetare complexă formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști de la Poliția Alba încearcă să identifice și să îi prindă pe cei doi suspecți.