Un om de afaceri de 34 de ani, din Târgu Ocna, a murit după ce s-a răsturnat cu tractorul

Publicat: 04 08. 2021, 14:51
Actualizat: 04 08. 2021, 15:54

Sergiu Stancu, un om de afaceri în vârstă de 34 de ani, din Târgu Ocna, a murit după ce s-a răsturnat cu tractorul pe care îl conducea. Trupul neînsuflețit a fost descoperit de un bărbat care se afla lângă locul unde s-a produs tragicul accident. 

Acesta a sunat la numărul de urgență 112, iar la fața locului s-a deplasat de urgență și un echipaj medical, dar omul de afaceri nu a mai putut fi salvat.

Marți seara, Sergiu Stancu se afla la cosit, atunci când s-a răsturnat cu tractorul, în spatele minei de pe strada Gălean din Târgu Ocna. Potrivit informațiilor oferite de polițiștii care au declanșat o anchetă pentru stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul, bărbatul a coborât pe o panta cu o înclinație de peste 45 de grade pentru a cosi fânul, numai că, la un moment dat, a derapat.

”Politiștii din Târgu Ocna au fost sesizați prin 112 de un bărbat de 43 de ani despre faptul că în spatele minei de pe strada Gălean, se află răsturnat un tractor și lângă acesta e un bărbat care nu mai prezintă semne vitale.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă care a identificat cadavrul unui bărbat de 34 de ani. Din primele verificări s-a stabilit că victima accidentului a coborât pe o panta cu o înclinație de peste 45 de grade pentru a cosi fânul și, la un moment dat, a derapat. Cadavrul a fost transportat la morgă în vederea efectuării autopsiei”, a declarat inspector principal de poliție Cătălina Păduraru, purtător de cuvânt la IPJ Bacău.

Omul de afaceri Sergiu Stancu a murit la doar 34 de ani

Familia și prietenii omului de afaceri, în stare de șoc

Familia omului de afaceri deplânge moartea fulgerătoare a acestuia, iar toți cei care l-au cunoscut sau au colaborat cu el se află în stare de șoc.

”Sergiu, pe 24 iunie împreună am dat de mâncare la acest urs, împreună am fost de ai vândut unul din tractoare, împreună am făcut poze și vorbeai pe video cu cei dragi de acasă, mai bine le vindeci pe toate…acum ai plecat dintre noi…si ai tai ce-i dragi acasă. Pentru noi ești și vei rămâne în gândurile si in sufletele noastre, sa ai drum lin către îngeri și sa ne veghezi de unde vei fi. Te iubim Sergiu”, este unul dintre mesajele care au fost postate pe pagina de socializare a lui Sergiu Stancu.

”Nu pot sa cred mai ieri te-am văzut și azi nu mai ești… îmi pare rău prieten drag. Dumnezeu sa te ierte… drum lin către îngeri”, a scris un alt prieten al omului de afaceri.