Un râu de ciocolată a inundat o autostradă germană

Publicat: 15 02. 2012, 10:24
Actualizat: 06 05. 2012, 13:15
O autostradă din Germania a fost "inundată" de un râu de ciocolată, după ce 13 tone de ciocolată, care se aflau într-un camion ce a luat foc, s-au topit și s-au revărsat pe șosea.

O autostradă din Germania a fost "inundată" de un râu de ciocolată, după ce 13 tone de ciocolată, care se aflau într-un camion ce a luat foc, s-au topit și s-au revărsat pe șosea, joi noapte, relatează Spiegel Online.

Un camion încărcat cu 13 tone de batoane de ciocolată a avut un mic accident pe o autostradă din Germania. Se pare că vehiculul a luat foc brusc, în timp ce mergea în apropiere de orașul Ludwigsfelde, situat la sud de Berlin.

Șoferul a reușit să decupleze partea principală a camionului de remorcă, însă căldura provocată de incendiu a pătruns în locul în care se afla încărcătura dulce. În scurt timp, "un râu de ciocolată a inundat autostrada". Autoritățile au muncit aproape întreaga noapte pentru a stinge focul și pentru a curăța șoseaua.

Pagubele materiale sunt estimate la 100.000 de euro, însă daunele psihologice ale consumatorilor din capitala germană se vor face simțite după o astfel de lipsă de ciocolată.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro

Â