Un român a murit într-un accident de circulație în nordul Ungariei

Publicat: 16 02. 2012, 10:04
Actualizat: 16 02. 2012, 12:36
Un cetățean român a murit, iar alte două persoane au fost grav rănite miercuri în urma coliziunii unui automobil cu o mașină a poliției în orașul Orhalom, din nordul Ungariei, a anunțat un oficial din cadrul autorității regionale pentru gestionarea dezastrelor.

Un cetățean român a murit, iar alte două persoane au fost gravrănite miercuri în urma coliziunii unui automobil cu o mașină apoliției în orașul Orhalom, din nordul Ungariei, a anunțat unoficial din cadrul autorității regionale pentru gestionareadezastrelor. Românul, în vârstă de 63 de ani, care călătorea cu omașină înmatriculată în Slovacia , a murit pe loc în accidentulprodus la marginea orașului.

O altă persoană, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a fostgrav rănită, a declarat purtătoarea de cuvânt a poliției locale,Eva Danko Nagy, din comitatul Nograd. Un polițist de 34 de ani,care se afla în cealaltă mașină, a fost de asemenea grav rănit, aprecizat ea. O investigație pentru stabilirea cauzelor accidentuluieste în curs de desfășurare. Din cauza ninsorilor și a poleiului,traficul a fost perturbat miercuri în întreaga țară, având loc deasemenea numeroase accidente rutiere.

Mediafax