Un român beat a sărit la bătaie în timpul unui zbor Ryanair. Polițiștii care l-au arestat au fost uimiți să afle cine e

Publicat: 07 11. 2016, 19:20

This browser does not support the video element.

Altercația a izbucnit în timp ce avionul companiei Ryanair decolat din Bruxelles zbura la altitudinea de 10.000 de metri în drumul spre Malta, informează cotidianul Corriere della Sera.

Circa zece persoane au fost implicate în agresiunile generate de un român care ar fi fost în stare de ebrietate, iar scena a fost filmată de un pasager.

Nicio persoană nu a fost rănită grav în altercația care a durat câteva minute și care l-a forțat pe comandantul aeronavei să decidă aterizarea de urgență pe aeroportul orașului italian Pisa.

Compania Ryanair a confirmat luni dimineață incidentul produs în seara zilei de 3 noiembrie. „Aterizarea de urgență a fost decisă din cauza unor pasageri care au provocat o altercație”, a transmis Ryanair, explicând că asistenții de bord au încercat să detensioneze situația.

După aterizare, persoanele implicate în violențe au fost audiate de poliția italiană. S-a decis arestarea românului acuzat că a generat incidentul. Este vorba de Cristian Ioan S,. un bărbat în vârstă de 31 de ani care era dat în urmărire internațională de autoritățile române pentru furt calificat în formă agravată și conducerea unui vehicul fără permis, scrie ziarul Il Messaggero. Autoritățile române au fost contactate și urmează să declanșeze procedura de extrădare.