Un tânăr de 25 de ani din București a fost arestat, fiind acuzat de agresiune sexuală. Ce i-a făcut unei femei, după ce i-a ridicat fusta pe stradă

Publicat: 21 08. 2020, 16:32
Actualizat: 21 08. 2020, 16:33
Un tânăr de 25 de ani din București a fost arestat, fiind acuzat de agresiune sexuală (FOTO - ilustrativ: Facebook)

Un tânăr de 25 de ani din București este acuzat de agresiune sexuală, după ce a ridicat fusta unei femei, apoi și-a atins victima cu mâna în zona posterioară. Bărbatul a fost prins de polițiștii Secției 4, care l-au arestat pe agresor, nu înainte de a fi audiat.

Poliția Capitalei precizează că victima, o tânără de 22 de ani, a anunțat că – în timp ce se afla într-un gang din Sectorul 1 – ar fi fost agresată de către un bărbat necunoscut, care i-a ridicat fusta, a pipăit-o, după care a fugit.

Cercetările în acest caz sunt continuate de Secţia 4 Poliţie şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru agresiune sexuală, informează Mediafax.

Femeia care l-a accidentat intenționat pe motociclistul de la Rutieră care o urmărea, arestată preventiv pentru 30 de zile. Șoferița a spus că trebuia să ajungă urgent la București

Șoferița din Buzău, care ar fi intrat intenționat cu mașina în polițistul aflat pe motocicletă, care o urmărea, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce inițial fusese reținută pentru 24 de ore.

Procurorul de caz o acuză pe femeie de tentativă de omor și ultraj. Aceasta le-a spus polițiștilor că trebuia să ajungă urgent la București.

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum femeia îl lovește intenționat pe agentul rutier care o urmărea.

După impact, motocicleta s-a izbit de un taxi și apoi a luat foc, iar polițistul de 29 de ani a fost aruncat câțiva metri pe șosea.

Agentul s-a ridicat singur în picioare, fiind protejat de echipamentul de protecție. Deși nu a suferit răni grave, ulterior a fost preluat de o ambulanță și dus la spital. Șoferița a fost oprită apoi, de un alt echipaj de poliție, într-o benzinărie.

Acesta a adăugat că femeia a spus că se grăbea pentru că trebuia să ajungă urgent la București și că nu a considerat necesar să oprească la semnalul polițistului.