Femeia care l-a accidentat intenționat pe motociclistul de la Rutieră care o urmărea, arestată preventiv pentru 30 de zile. Șoferița a spus că trebuia să ajungă urgent la București

Femeia care l-a accidentat intenționat pe motociclistul de la Rutieră care o urmărea, arestată preventiv pentru 30 de zile. Șoferița a spus că trebuia să ajungă urgent la București
Femeia care l-a accidentat intenționat pe motociclistul de la Rutieră care o urmărea, arestată preventiv pentru 30 de zile (FOTO: Captură video Antena 3
Publicat: 21/08/2020, 06:59
Actualizat: 21/08/2020, 16:33

Șoferița din Buzău, care ar fi intrat intenționat cu mașina în polițistul aflat pe motocicletă, care o urmărea, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce inițial fusese reținută pentru 24 de ore. Procurorul de caz o acuză pe femeie de tentativă de omor și ultraj. Aceasta le-a spus polițiștilor că trebuia să ajungă urgent la București.

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum femeia îl lovește intenționat pe agentul rutier care o urmărea.

După impact, motocicleta s-a izbit de un taxi și apoi a luat foc, iar polițistul de 29 de ani a fost aruncat câțiva metri pe șosea.

Agentul s-a ridicat singur în picioare, fiind protejat de echipamentul de protecție. Deși nu a suferit răni grave, ulterior a fost preluat de o ambulanță și dus la spital. Șoferița a fost oprită apoi, de un alt echipaj de poliție, într-o benzinărie.

„Agentul nostru a sesizat în trafic nereguli cu privire la autoturismul condus de șoferiță, defecțiuni la sistemul de semnalizare-iluminare, a aenționat-o pe aceasta sonor, cu folosirea semnalelor acustice, pentru a opri pe dreapta. Aceasta nu s-a conformat, a urmat o cursă de urmărire pe raza municipiului Buzău. A forțat două semafoare succesive, ignorând culoarea roșie, iar când agentul de poliție rutieră a trecut în dreptul autoturismului, cu semnale acustice și luminoase, pentru a o determina să oprească, aceasta a virat cu vădită intenție stânga pentru a-l acroșa, ceea ce s-a și întâmplat”, a spus comisar-șef Silviu Dinu, șeful Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Buzău, la Digi 24.

Acesta a adăugat că femeia a spus că se grăbea pentru că trebuia să ajungă urgent la București și că nu a considerat necesar să oprească la semnalul polițistului.

Pilotul de raliu Alex Filip, lovit intenţionat de o maşină când mergea cu bicicleta. Precizările polițiștilor, în acest caz (VIDEO)

Pilotul Alex Filip a povestit, pe contul său de Facebook cum şoferul unui autoturism marca Dacia Logan îl lovește intenţionat, pe un drum din localitatea Corbeanca, județul Ilfov.

Campionul de raliu Alex Filip se afla pe bicicletă, pentru un antrenament, şi intenţiona să parcurgă un drum de 75 de kilometri, dar după doar 5 kilometri a fost luat în vizor de un şofer, după cum povesteşte chiar el, scrie Mediafax.

Şoferul maşinii nu i-a permis să-l depăşească şi, la un moment dat, l-a proiectat intenționat într-o altă maşină parcată, nu înainte de a-l înjura. Alex a ajuns la spital, dar din fericire nu a fost grav rănit, fiind externat după câteva ore.

El a postat şi imaginile de la accident și spune că şoferul vinovat va plăti penal pentru ceea ce a făcut.

Pilotul de raliu Alex Filip a explicat la Gândul LIVE cum a ajuns să fie lovit intenționat de un șofer, când mergea cu bicicleta: „A considerat că sunt în plus și trebuie să îmi acorde o lecție”

Pilotul de raliu Alex Filip a explicat, joi, la Gândul LIVE cum a ajuns să fie lovit intenționat de o mașină, când mergea cu bicicleta în localitatea Corbeanca din județul Ilfov.

„N-am intuit foarte clar de ce s-a întâmplat asta, dar așa a luat el decizia, pe moment, a considerat că sunt în plus acolo și trebuie să imi acorde o lecție”, a spus Alex Filip.

Sportivul se afla în timpul unui antrenament cu bicicleta, dar după nici 5 kilometri, din cei 75 pe care urma să îi parcurgă, a fost șicanat în trafic de șoferul unui autoturism marca Dacia Logan de culoare albă, care până la urmă l-a lovit intenționat cu mașina.

„Am fost depășit, de mai multe ori, de această mașină pentru că era foarte multă aglomerație pe drumul care leagă Buftea de DN1. De fiecare dată când m-a depășit a trecut foarte, foarte aproape de mine. A doua, a treia oara, iar a patra oară, înainte de accident, a trecut foarte razant de mine. Și atunci, uitându-mă în ochii lui, am văzut că tot virează si tot mă scoate practic de pe șosea… într-un moment de disperare, să imi facă loc, pur și simplu am strigat «Bă!»”. Iar reacția lui a fost, nu de a-mi face loc și de a înțelege că e și dreptul meu să merg pe drumul public, și să vireze stânga cum ar fi făcut, ci a vrut să îmi acorde o lecție… a frânat brusc și a luat dreapta de volan, reușind să mă închidă între mașina lui și  o alta parcată”, a povestit Alex Filip, la Gândul LIVE.

Pilotul a mai spus, din fericire nu s-a lovit de un obstacol fix, cum ar fi un stâlp sau un copac, dar s-a oprit într-un cap de pod, fapt care i-a provocat sângerarea feței.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Angajații români vor beneficia de trei noi tipuri de vouchere: Simona Bucura Oprescu „România e...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Test de cultură generală. Cum rămâne aprinsă torța Olimpică?