Un tronson din Autostrada Soarelui și două drumuri naționale, în continuare blocate de zăpadă

Publicat: 16 02. 2012, 10:09
Actualizat: 20 02. 2012, 18:02
Circulația rutieră este închisă și miercuri, din cauza zăpezii, pe un tronson al Autostrăzii A2 București - Constanța și pe două drumuri naționale: DN 22 Râmnicu Sărat - Băile și DN65A Turnu Măgurele - Roșiori de Vede, a anunțat Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Circulația rutieră este închisă și miercuri, din cauza zăpezii,pe un tronson al Autostrăzii A2 București – Constanța și pe douădrumuri naționale: DN 22 Râmnicu Sărat – Băile și DN65A TurnuMăgurele – Roșiori de Vede, a anunțat Centrul Infotrafic alPoliției Române.

Miercuri dimineață, dispeceratele de poliție au semnalatCentrului Infotrafic următoarele drumuri naționale cu circulațiaîntreruptă din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile:

în județul Buzău – DN 22 Râmnicu Sărat – Băile;

în județul Teleorman – DN65A Turnu Măgurele – Roșiori de Vede,iar pe tronsonul Roșiori de Vede – Furculești – Piatra sunt zone încare se circulă cu dificultate, pe un fir.

Autostrada A2 rămâne închisă pe segmentul Lehliu-Gară – Drajna,doar pe calea 1 (sensul București – Cernavodă).

De asemenea, pe mai multe drumuri se circulă în condiții deceață. Astfel, vizibilitatea este redusă pe Autostrada Soarelui șiîn județul Vâlcea (în unele zone sub 50 de metri).

Mediafax