Vanghelie: Condamnarea lui Năstase, rezultat al jocului politic murdar, care nu mai are limite. Trăim momente dramatice

Publicat: 21 06. 2012, 00:21
Actualizat: 22 06. 2012, 12:40

Vicepreședintele PSD Marian Vanghelie a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, comentând condamnarea fostului premier Adrian Năstase la doi ani de închisoare cu executare, că jocul politic murdar nu are limite, el apreciind că decizia de condamnare este rezultatul acestui joc politic.

„Jocul politic nu are limite. Nu așa se rezolvă problemele în România. Decizia de condamnare este rezultatul jocului politic murdar. Nu mai există limite. Este un joc politic, n-am cum să nu fiu atent și înspăimântat în ce direcție o iau lucrurile în România. Trăim niște momente dramatice pentru România mă refer la ce se întâmplă în justiția din România”, a spus Vanghelie.

El a precizat că decizia de condamnare s-a bazat pe un dosar fără probe și a arătat că nu în discutarea unor lucruri din campanie electorală din 2004 stă corupția din România.

„Nu sunt un fan al lui Adrian Năstase. Dar cred că pe un dosar fără probe, care e discutabil, despre lucruri din campania electorală – nu asta e corupția din România. Corupția e la băieții deștepți care fură sute de milioane de euro din contractele din energie”, a spus Vanghelie.

Adrian Năstase a fost condamnat definitiv, miercuri, de ICCJ, la doi ani de închisoare cu executare în dosarul „Trofeul calității”, în care este acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru Președinție din partea PSD.