VIDEO. Româncă de 61 de ani, prostituată pe străzile din Madrid: „Aștept să-l înfiez pe nepotul meu minor și plec în țară”

Publicat: 15 06. 2020, 20:31
Româncă prostituată în Madrid, într-un reportaj ABC

Când s-a intrat în prima fază de relaxare, după 25 mai, pe străzile din capitala Madrid au reapărut femeile care își vând trupul pentru bani. Într-un reportaj realizat de ABC, printre prostituate este surprinsă și o româncă de 61 de ani.

Printre prostituatele de pe străzile Madridului, într-un reportaj realizat de publicația spaniolă ABC.es, apare și o româncă de 61 de ani. Femeia a vorbit despre „cum merge treaba”, ținând cont de vârsta pe care o are.

Reporterul ziarului spaniol ajunge lângă o femeie mai în vârstă, care stă îmbrăcată sumar pe o bancă din piața Jacinto Benavente. E vorba de o româncă de 61 de ani, care se află la Madrid în așteptarea tutelei nepotului ei, scrie Spynews.ro. Micuțul e de trei ani într-un centru de minori, iar femeia de 61 de ani speră că va reuși să-l aducă în țara natală.

Locuiește în apropiere de zona în care a fost surprinsă, într-o cameră pentru care scoate din buzunar doar trei euro. Clienții îi duce tot acolo. „Vin aici și câștig 20,30,40 de euro”, a spus femeia, menționând că ziua e deja compromisă. „Sunt de la 11 dimineața aici și nimic. Sunt bătrână!”, a mai spus românca, potrivit Spynews.

La prostitución vuelve a las calles: «Tenemos miedo al virus, pero hay que comer»
en
Videos