ZIUA MUNCII. PDL dă petrecere cu fasole, bere și ciolan

Publicat: 01 05. 2013, 14:43
Actualizat: 10 02. 2014, 14:32

ZIUA MUNCII se sărbătorește la Arad cu fasole și ciolan. Aproximativ o mie de persoane au stat la cozi pentru a primi câte o porție la o petrecere organizată de PDL la Arad, la care au mai participat lideri locali și parlamentari ai partidului, transmite corespondnetul MEDIAFAX.

Conform tradiției ultimilor ani, organizația municipală Arad a PDL a pregătit o petrecere de 1 Mai pe malul Mureșului, în cartierul Micălaca, unde s-au adunat peste o mie de persoane. Printre acestea s-au numărat lideri locali și parlamentari ai partidului.
 
Organizatorii au adus zeci de mese și bănci și au preparat fasole în opt ceaune, împărțind câte o porție vizitatorilor, care au primit gratis și bere.
 
Liderul organizației municipale de femei a PDL Arad, Geanina Pistru, a declarat corespondentului MEDIAFAX că au fost pregătite peste o mie de porții de fasole.
 
„E o tradiție să ne adunăm în acest loc. De șase ani suntem alături de membrii și simpatizanții partidului în ziua de 1 Mai. Oferim câte o porție de fasole cu ciolan și cârnăciori, alături de o bere”, a spus Pistru.
 
Spre deosebire de alți ani, PDL Arad nu a organizat petreceri de 1 Mai și în alte locuri din oraș, cum ar fi Pădurea Ceala.
În acest an, PSD Arad nu a organizat nicio petrecere de 1 Mai.