OPERAȚIUNE. Unul dintre cei mai temuți gangsteri din India, care a ucis opt polițiști, împușcat mortal în urma unei curse nebune / Este cutremurător ce a făcut mafiotul

OPERAȚIUNE. Unul dintre cei mai temuți gangsteri din India, care a ucis opt polițiști, împușcat mortal în urma unei curse nebune / Este cutremurător ce a făcut mafiotul
OPERAȚIUNE. Unul dintre cei mai temuți gangsteri din India, care a ucis opt polițiști, împușcat mortal în urma unei curse nebune / Este cutremurător ce a făcut mafiotul / Foto: Twitter
Publicat: 10/07/2020, 07:00

Celebrul gangster indian Vikas Dubey a fost împușcat mortal de poliție, după ce a ucis opt polițiști. Bărbatul a traversat cinci state, în speranța că va scăpa, dar autoritățile l-au prins în Madhya Pradesh.

Vikas Dubey, celebrul gangster indian care a omorât cu sânge rece opt polițiști, a fost împușcat mortal, vineri dimineața, scrie dw.com.

Poliția din Uttar Pradesh a anunțat că gangsterul a fost ucis după ce ar fi încercat să fugă din nou. Dubey ar fi încercat să profite de momentul în care camion care îl transporta s-a răsturnat.

Incidentul s-a produs în timp ce Dubey era adus în orașul său natal, Kanpur, pentru a-și primmi pedepsa. Dubey a luat pistolul unui polițist rănit și a tras în oamenii legii, care au ripostat cu focuri de armă.

Dubey a fost arestat în orașul Ujjain din statul Madhya Pradesh, joi dimineață, după ce a reușit , timp de o săptămână, să scape de poliție. A fost predat vineri poliției din statul său natal, Uttar Pradesh.

Dubey a fost observat miercuri, la o casă de oaspeți din Delhi. Joi, Dubey a ajuns în Ujjain pentru a se ruga la templul Mahakal, unde a fost identificat de un vânzător și a fost surprins de camerele de securitate.

Criminalul a fost să se roage la templu

Asasinul s-a oprit chiar și pentru un selfie, deși telefoanele mobile sunt interzise în templu. Se pare că a fost neînarmat în lăcașul sfânt.

Dubey s-a confruntat cu poliție, care l-a capturat. „Vikas Dubey este un criminal înfiorător și încă din tinerețe a fost implicat în uciderea mai multor polițiști. A fost arestat la templul Mahakal”, a anunțat Narottam Mishra, ministrul de interne din Madhya Pradesh.

Dubey avea legături strânse cu unii lideri politici.

Vikas Dubey, acuzat de 60 de crime, jafuri și răpiri, a ajuns săptămâna trecută în atenția publicului, după ce organizația lui criminală a ucis opt polițiști. Mai mulți polițiști au mers să-l aresteze pe Dubey în localitatea lui de reședință din statul Uttar Pradesh, dar au devenit țintele mafioților, care au tras asupra lor de pe acoperișuri.

A decapitat un polițist cu toporul și i-a smuls unghiile!

Dincolo de folosirea armelor, Dubey a dat dovadă de o cruzime maximă: gangsterul i-a tăiat capul cu un topor și i-a smuls unghiile unui polițist.

Unii politicieni au susținut că Dubey s-a predat poliției pentru a nu fi ucis. Dubey a recunoscut că i-a ucis pe cei opt polițiști, ba chiar ar fi dorit să le ardă cadavrele în ulei, dar nu a mai reușit, deoarece la fața locului au ajuns alți colegi ai victimelor.

Gangsterul era acuzat și de asasinarea unui lider al Partidului Bharatiya Janata, Santosh Shukla, într-o secție de poliție, dar și a unui director universitar.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Diego Maradona. Ce s-a descoperit după...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Interdicția intră în vigoare pe 3 Mai. Devine ilegal în România de vineri
Cât de grav este Florin Piersic. Medicii au spus adevărul
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
A început deszăpezirea pe Transfăgărășan! Când ar putea fi permisă circulația?