OPERAȚIUNE. Unul dintre cei mai temuți gangsteri din India, care a ucis opt polițiști, împușcat mortal în urma unei curse nebune / Este cutremurător ce a făcut mafiotul

OPERAȚIUNE. Unul dintre cei mai temuți gangsteri din India, care a ucis opt polițiști, împușcat mortal în urma unei curse nebune / Este cutremurător ce a făcut mafiotul
OPERAȚIUNE. Unul dintre cei mai temuți gangsteri din India, care a ucis opt polițiști, împușcat mortal în urma unei curse nebune / Este cutremurător ce a făcut mafiotul / Foto: Twitter
Publicat: 10/07/2020, 07:00

Celebrul gangster indian Vikas Dubey a fost împușcat mortal de poliție, după ce a ucis opt polițiști. Bărbatul a traversat cinci state, în speranța că va scăpa, dar autoritățile l-au prins în Madhya Pradesh.

Vikas Dubey, celebrul gangster indian care a omorât cu sânge rece opt polițiști, a fost împușcat mortal, vineri dimineața, scrie dw.com.

Poliția din Uttar Pradesh a anunțat că gangsterul a fost ucis după ce ar fi încercat să fugă din nou. Dubey ar fi încercat să profite de momentul în care camion care îl transporta s-a răsturnat.

Incidentul s-a produs în timp ce Dubey era adus în orașul său natal, Kanpur, pentru a-și primmi pedepsa. Dubey a luat pistolul unui polițist rănit și a tras în oamenii legii, care au ripostat cu focuri de armă.

Dubey a fost arestat în orașul Ujjain din statul Madhya Pradesh, joi dimineață, după ce a reușit , timp de o săptămână, să scape de poliție. A fost predat vineri poliției din statul său natal, Uttar Pradesh.

Dubey a fost observat miercuri, la o casă de oaspeți din Delhi. Joi, Dubey a ajuns în Ujjain pentru a se ruga la templul Mahakal, unde a fost identificat de un vânzător și a fost surprins de camerele de securitate.

Criminalul a fost să se roage la templu

Asasinul s-a oprit chiar și pentru un selfie, deși telefoanele mobile sunt interzise în templu. Se pare că a fost neînarmat în lăcașul sfânt.

Dubey s-a confruntat cu poliție, care l-a capturat. „Vikas Dubey este un criminal înfiorător și încă din tinerețe a fost implicat în uciderea mai multor polițiști. A fost arestat la templul Mahakal”, a anunțat Narottam Mishra, ministrul de interne din Madhya Pradesh.

Dubey avea legături strânse cu unii lideri politici.

Vikas Dubey, acuzat de 60 de crime, jafuri și răpiri, a ajuns săptămâna trecută în atenția publicului, după ce organizația lui criminală a ucis opt polițiști. Mai mulți polițiști au mers să-l aresteze pe Dubey în localitatea lui de reședință din statul Uttar Pradesh, dar au devenit țintele mafioților, care au tras asupra lor de pe acoperișuri.

A decapitat un polițist cu toporul și i-a smuls unghiile!

Dincolo de folosirea armelor, Dubey a dat dovadă de o cruzime maximă: gangsterul i-a tăiat capul cu un topor și i-a smuls unghiile unui polițist.

Unii politicieni au susținut că Dubey s-a predat poliției pentru a nu fi ucis. Dubey a recunoscut că i-a ucis pe cei opt polițiști, ba chiar ar fi dorit să le ardă cadavrele în ulei, dar nu a mai reușit, deoarece la fața locului au ajuns alți colegi ai victimelor.

Gangsterul era acuzat și de asasinarea unui lider al Partidului Bharatiya Janata, Santosh Shukla, într-o secție de poliție, dar și a unui director universitar.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
„Străzi deschise” weekendul 20 și 21 aprilie: O nouă zonă din București devine pietonală