Horoscopul zilei de 11 iunie 2021. Marte, planeta acțiunii, intră în zodia Leu

Horoscopul zilei de 11 iunie 2021. Marte, planeta acțiunii, intră în zodia Leu
Sursa FOTO: pixabay.com
Publicat: 10/06/2021, 23:09

Horoscopul zilei de 11 iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Marte, planeta acțiunii, intră astăzi în zodia Leu, după o perioadă de doi ani, și o va tranzita până pe 20 iulie. Acest context astrologic ne este deosebit de favorabil, dat fiind că Marte în Leu ne trezește pofta de viață, de distracție și ne activează dorința de aventură, inclusiv sentimentală. Urmează o perioadă în care vom fi mai curajoși, vom avea mai multă voință și vom fi stimulați să ieșim în față și să ne remarcăm. Atenție la orgolii și la dramatizarea acțiunilor.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 11 iunie 2021

Dragoste

Marte în Leu va activa chiar sectorul iubirii tale și îți va aduce multă pasiune în viața sentimentală. Dacă ești singur vei fi mult mai dornic să cucerești pe cine-ți place și să intri în aventuri romantice.

Carieră și bani

Este o perioadă care îți va activa creativitatea și simțul artistic și poți conduce la succes un hobby pe care îl ai, îl poți dezvolta și îl poți face cunoscut lumii.

Sănătate

Tot Marte, dat fiind că îți este guvernator te va susține din punct de vedere energetic și vei observa că starea ta generală, starea de sănătate se va îmbunătăți considerabil.

Horoscop zilnic Taur – 11 iunie 2021

Dragoste

Marte este guvernatorul relațiilor tale și te susține în această perioadă să reaprinzi pasiunea în cuplu. Sunt și nativi care-și doresc întemeierea unei familii, construirea unui cămin.

Carieră și bani

Marte în Leu va activa sectorul familiei și al locuinței și s-ar putea ca în următoarea perioadă atenția ta să fie canalizată în aceste direcții, poate pentru renovarea casei, poate vrei să faci o schimbare de domiciliu, să obții un bun de patrimoniu.

Sănătate

Este o perioadă în care starea emoțională poate fi intensă și de aceea ar fi de preferat să nu te cerți cu cei dragi. Posibil ca problemele părinților, dorințele lor să te agite.

Horoscop zilnic Gemeni – 11 iunie 2021

Dragoste

Cu Marte în Leu ai mai mult curaj să spui direct ceea ce vrei, să-ți exprimi dorințele și ceea ce simți și poți deveni foarte cuceritor, însă preferi să rămâi mai mult în zona de flirt.

Carieră și bani

Marte în Leu te susține la nivel mental și poți avea parte de idei foarte creative. Totodată, ai susținere în dialoguri, în ședințe, în exprimarea punctului de vedere, dar și în interviuri, examene și negocieri, totuși nu semna acte cât Mercur este retrograd în zodia ta, până pe 23 iunie.

Sănătate

Încă resimți efectele Eclipsei de Soare de ieri care s-a petrecut în zodia ta, așa că ai putea spre seară să te detensionezi făcând o plimbare sau mergând în vizită la rude. Cu Marte în Leu se întrevede o mai mare dorință de a te plimba și a călători.

Horoscop zilnic Rac – 11 iunie 2021

Dragoste

Marte este guvernatorul iubirii tale și acest tranzit prin Leu te va înflăcăra, așa că dacă ești singur vei fi mai dornic să cucerești și să intri în noi povești sentimentale, dar mai degrabă cu iz jucăuș, aventuros. În plus, este o perioadă bună să-ți recâștigi încrederea în tine, stima de sine.

Carieră și bani

Marte în Leu va activa chiar sectorul tău financiar și vei avea ocazia să lupți pentru drepturile tale, vei fi stimulat să-ți îmbunătățești veniturile, să câștigi mai mulți bani și pot veni oportunități în acest sens.

Sănătate

Marte părăsește zodia ta și s-ar putea pe de o parte să simți că ai mai puțină energie, dar pe de altă parte să răsufli ușurat.

Horoscop zilnic Leu – 11 iunie 2021

Dragoste

Marte va activa chiar zodia ta și îți va aduce mai mult magnetism, un farmec aparte și o dorință mare de a flirta, de a cuceri și de a-ți exprima sentimentele.

Carieră și bani

Ai ocazia grație lui Marte să te afirmi, să ieși în lumina reflectoarelor, să te bucuri de faimă și aprecieri. Ești foarte determinat să-ți atinge obiectivele și fără îndoială că vei reuși să ajungi acolo unde-ți dorești.

Sănătate

Marte îți va aduce foarte multă energie, dar ai grijă cum o canalizezi pentru a nu te suprasolicita. Este o perioadă bună să faci mai multă mișcare, să te apuci de sportul favorit.

Horoscop zilnic Fecioară – 11 iunie 2021

Dragoste

Nu este exclus ca pe durata tranzitului lui Marte prin Leu să revii la o fostă pasiune, să dezvolți o pasiune ascunsă sau să intri într-o aventură secretă.

Carieră și bani

Poți relua unele discuții din trecut, poți relua acțiuni pe care nu le-ai dus la capăt și acum le poți finaliza. S-ar putea să trebuiască să acționezi mai mult în spatele cortinei în perioada următoare. Pe de altă parte, dacă lucrezi într-un spital, s-ar putea să ai mai mult de muncă.

Sănătate

În contextul în care guvernatorul tău, Mercur, este retrograd, s-ar putea ca acest tranzit al lui Marte în Leu să te agite și mai mult la nivel subconștient, să ai parte de fel și fel de gânduri și să te confrunți cu insomnii. Apelează la meditație și tehnici de relaxare mentală și eliberează-te de frici și angoase.

Horoscop zilnic Balanță – 11 iunie 2021

Dragoste

Cu Marte în Leu vei fi mai dornic de socializare, poți lega noi prietenii, poți intra în noi anturaje și nu este exclus, dat fiind că Marte îți guvernează relațiile, să te simți atras de cineva din anturaj.

Carieră și bani

Tot Marte în Leu te va susține în proiectele de grup pe care le sai, în proiectele online și te poate stimula să ieși în față, să obții popularitate.

Sănătate

Caută să-ți cultivi o pasiune, să te bucuri mai mult de hobby-urile tale și de timpul liber.

Horoscop zilnic Scorpion – 11 iunie 2021

Dragoste

Marte este guvernatorul tău și în timpul acestui tranzit ar trebui să ai grijă la modul în care-ți impui autoritatea, să nu exagerezi prea mult cu cei dragi. Ține cont că nu este totul despre tine.

Carieră și bani

Marte în Leu va activa sectorul carierei tale și te va susține să te afirmi, să ieși în față și să-ți atingi niște obiective profesionale pe care le ai în vizor.

Sănătate

Deși s-ar putea ca și stresul să fie mai mare, mai ales de natură profesională, ai ocazia pe parcursul tranzitului să-ți recâștigi puterea interioară, să-ți recâștigi încrederea în tine.

Horoscop zilnic Săgetător – 11 iunie 2021

Dragoste

Marte este guvernatorul sectorului iubirii tale, iar acest tranzit prin Leu te va înflăcăra, va trezi pasiunea în tine și te va face mult mai dornic de noi experiențe sentimentale, însdă cu iz de aventură mai mult.

Carieră și bani

Marte în Leu te susține să înveți lucruri noi pe care să le poți pune în practică la locul de muncă sau care să te ajute în progresul tău profesional. Explorează noi domenii, poți afla lucruri interesante.

Sănătate

Cu Marte în Leu vei fi mult mai dornic de călătorii, de experiențe extreme, însă fă-o cu prudență și simț de răspundere.

Horoscop zilnic Capricorn – 11 iunie 2021

Dragoste

Este o perioadă pasională, dat fiind că Marte în acest tranzit va activa sectorul intimității. Poți reaprinde pasiunea în cuplu sau poți intra într-o aventură ascunsă sau care să-ți schimbe percepția despre sexualitate. Atenție la tensiunile în cuplu care pleacă de la bani și cheltuieli.

Carieră și bani

Cu Marte în Leu ești mai determinat să obții un împrumut, să scapi de o datorie, dar și să te folosești într-un mod mult mai constructiv de resursele altora. Poți obține mai ușor o aprobare, un aviz. Sunt și nativi care decid să investească bani alături de parteneri de afaceri.

Sănătate

Poți folosi acest tranzit constructiv și te poți debarasa de frici, de anxietăți, vicii și dependențe, mai  ales emoționale și financiare.

Horoscop zilnic Vărsător – 11 iunie 2021

Dragoste

Marte în Leu va activa chiar sectorul relațiilor tale și s-ar putea să simți că puterea este la partenerul de viață. Asta nu ar trebui să te facă mai conflictual, ci din contră, ar trebui să luptați împreună pentru același scop. Pasiunea în cuplu se reaprinde, iar cei singuri pot începe noi relații, mai ales după ce Mercur își încheie retrogradarea, după 23 iunie.

Carieră și bani

Este o perioadă de care poți să profiți pentru a te impune în fața colaboratorilor, a asociatilor. Ești mult mai determinat să legi noi parteneriate și să obții noi contracte. Atenție la conflictele cu cei din jur.

Sănătate

Poți profita de următoarea perioadă pentru a vedea care sunt cele mai mari temeri ale tale și pentru a te desprinde de ele, pentru a vindeca niște angoase.

Horoscop zilnic Pești – 11 iunie 2021

Dragoste

Cât timp Marte va tranzita Leul vei avea ocazia să te apropii mai mult de viziunile partenerului de viață și să încercați împreună să ajungeți la un numitor comun.

Carieră și bani

Marte în Leu va activa sectorul muncii tale și îți va aduce energie în desfășurarea activităților, dar există și riscul de a fi mai conflictual cu colegii, de a te impune prea mult.

Sănătate

Tocmai faptul că vei avea o doză mai mare de energie te poate face să nu realizezi că muncești peste măsură și te poți suprasolicita. Este o perioadă bună să faci mai mult sport.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Explozie la rafinăria Petromidia. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Care este cauza incendiului
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Motivul inedit pentru care Volkswagen modifică logo-ul bine-cunosut - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Supermarketuri ÎNCHISE în weekend. A venit anunţul fulger: A apărut o problemă
Omenirea, speriată cu strategii pentru o nouă pandemie. Ce s-a întâmplat la Geneva
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Tatăl lui Mirel Dragomir, despre crima sângeroasă comisă de fiul său: "Nu pot să-l privesc...
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Oamenii de știință au descoperit efectul ciudat al sarcinii asupra vârstei biologice