Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 mai 2021. Mercur retrogradează în Gemeni

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 mai 2021. Mercur retrogradează în Gemeni
Horoscopul zilei de 30 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate / Sursă FOTO: Shutterstock
Publicat: 30/05/2021, 08:30

Mercur, planeta responsabilă cu comunicarea și raționamentul, își începe de astăzi mersul retrograd prin zodia Gemeni, zodie pe care o guvernează și unde a retrogradat ultima dată în anul 2015, prin urmare situații și decizii luate atunci s-ar putea reîntoarce în viața noastră acum.

Cu Mercur retrograd în Gemeni va urma o perioadă de confuzii, în care mintea este neclară, o perioadă în care este de preferat să ne revizuim modul în care comunicăm cu cei din jur, să ne reanalizăm tiparele de gândire și să evităm să luăm decizii sau să semnăm contracte. De asemenea, este recomandat să nu achiziționăm nimic ce are legătură cu comunicarea, de exemplu, telefoane, laptopuri, mașini. Cu Mercur retrograd în Gemeni putem avea parte de stricăciuni, de probleme legate de deplasări și trebuie să fim mai prudenți decât de obicei. O serie de secrete și informații care ne-au fost ascunse pot ieși acum la iveală.

Pe de altă parte, cum Mercur este responsabil cu socializarea, iar Gemenii cu plămânii și căile respiratorii, ar trebui să avem mai multă grijă la sănătate, o recomandare cu atât mai importantă cu cât Mercur va face careu cu Neptun din Pești, responsabil, la rândul său, cu sănătatea și spitalele, dar și cu epidemiile.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 30 mai 2021

Dragoste

Este o perioadă în care s-ar putea să nu vezi deloc clar ceea ce se petrece în jurul tău și de aceea nu ar trebui să tragi concluzii și să iei decizii radicale. Este important să ai mai multă grijă la modul în care comunici cu cei din jur, să-ți revizuiești atitudinea față de rude și să nu faci promisiuni.

Carieră și bani

Cât timp Mercur este retrograd în Gemeni evită pe cât posibil negocierile pentru că, dincolo de faptul că sunt multe neclarități în acte, s-ar putea ca acele contracte semnate acum să nu aibă continuitate.

Sănătate

Mercur este guvernator al sănătății tale și în această perioadă este recomandat să te protejezi mai mult, să te odihnești pe cât posibil, mai ales că te va agita foarte mult la nivel mental.

Horoscop zilnic Taur – 30 mai 2021

Dragoste

Mercur este guvernator al sectorului iubirii tale, iar în perioada aceasta de retrogradare ar fi ideal să-ți revizuiești modul în care comunici cu persoana iubită și cu copiii. Analizează niște tipare sentimentale care au nevoie de un refresh.

Carieră și bani

Mercur retrograd în Gemeni va afecta sectorul financiar și îți cere revizuirea modului în care îți câștigi banii, dar și în care îi cheltui. Evită în următoarea perioadă să faci achiziții importante. Sunt nativi forțați de contextul astrologic să-și reconsidere abilitățile și talentele și să le monetizeze.

Sănătate

Dedică timp mai mult pasiunilor tale și vino cu ceva nou în această perioadă pentru că dacă-ți vei canaliza atenția și îți vei folosi tot timpul liber pentru a face bani, s-ar putea să te obosești.

Horoscop zilnic Gemeni – 30 mai 2021

Dragoste

Ești direct impactat de această retrogradare prin ujrmare ar trebui să te axezi mai mult pe reanaliza vieții personale, dar și a modului în care comunici cu cei din jur. Evită să faci acte sau să iei decizii importante care vizează familia sau o locuință, un bun patrimonial.

Carieră și bani

Te poți aștepta la multă confuzie în perioada următoare, de aceea evită pe cât posibil să iei decizii, să tragi concluzii și să dai verdicte. Vezi ce tipare, convingeri și credințe îți inhibă evoluția și progresul profesional și depășește-le.

Sănătate

La nivel mental, Mercur retrograd te va agita foarte mult, așa că nu este exclus să ai insomnii, însă, totodată, este și o perioadă în care poți primi răspunsuri dacă vei purta dialoguri interioare, poți avea revelații.

Horoscop zilnic Rac – 30 mai 2021

Dragoste

Trecutul poate reveni destul de acid în mintea ta, cu întrebări, frământări și nu este exclus chiar să ai parte de reîntâlniri cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme, și asta pentru că au rămas vorbe nespuse. Încearcă să ierți pe cine te-a rănit și ai grijă că acum se pot afla secrete sau poate chiar tu, din neatenție le poți dezvălui.

Carieră și bani

Folosește-te de Mercur retrograd în Gemeni pentru a-ți reanaliza niște tipare mentale pentru că poți descoperi care sunt ancorele care nu te lasă să-ți iei zborul dintr-o situație de viață, inclusiv profesională. Evită negocierile pentru că poți fi păcălit ușor și nu semna noi contracte.

Sănătate

Mercur retrograd în Gemeni îți aduce multă agitație mentală, multă ceață în minte și nu este exclus ca din cauza asta să te confrunți cu insomnii. Evită stresul acum pentru că poate agrava simptome ale unor afecțiuni cronice. Nu este exclus să te confrunți cu probleme de sănătate ale unei persoane apropiate.

Horoscop zilnic Leu – 30 mai 2021

Dragoste

Mercur îți cere ca în perioada retrogradării sale prin Gemeni să ai mai multă grijă la prieteni pentru că te pot dezamăgi. Este momentul să vezi cine te influențează pozitiv și cine nu, pe cine te poți baza și pe cine trebuie să elimini din viața ta.

Carieră și bani

Este o perioadă în care este recomandat să-ți reanalizezi planurile de viitor și să-ți revizuirești implicarea în proiectele de grup, însă evită să începi ceva nou. Nu da bani cu împrumut și nici nu-ți face datorii.

Sănătate

S-ar putea ca din diferite motive să nu mai socializezi la fel de mult ca de obicei, să simți că ești limitat din punct de vedere al vieții sociale și asta să nu-ți convină deloc, să te întristeze, dat fiind că-ți place să fii în lumina refloectoarelor mereu.

Horoscop zilnic Fecioară – 30 mai 2021

Dragoste

Dat fiind că Mercur este guvernatorul tău, s-ar putea ca în această perioadă să te simți mai confuz, să ai sentimente neclare, să fii în ceață. Evită să tragi concluzii și să dai verdicte, însă profită pentru a-ți revizui modul în care-ți manifești autoritatea în fața altora.

Carieră și bani

Mercur retrograd în Gemeni va influența sectorul carierei tale și-ți cere o reevaluare a obiectivelor de viitor, dar și a modului prin care vrei să ți le atingi. Nu lua decizii profesionale, mai ales că vei fi nesigur. Unii nativi pot să-și pună întrebări legate de direcția profesională, dacă sunt unde trebuie sau unde-și doresc, și s-ar putea să fie nemulțumite de răspunsuri.

Sănătate

Este normal ca în perioadele cu Mercur retrograd să oscilezi între a fi prea agitat mental sau a fi prea lent, așa că acum tot ce poți să faci spre binele tău este să eviți stresul profesional și să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Balanță – 30 mai 2021

Dragoste

S-ar putea ca situații din trecut, decizii luate cândva să revină din nou în atenția ta pentru a fi reevaluate, revizuite. Amintirile pot fi mai pregnante acum. Unii nativi se pot reîntâlni sau pot relua legătura cu persoane aflate la distanță, din străinătate sau de altă naționalitate.

Carieră și bani

Profită de Mercur retrograd în Gemeni pentru a-ți reanaliza niște convingeri de viață, niște filozofii pe baza cătora funcționezi. Lasă niște prejudecăți în spate care-ți inhibă ascensiunea. Vor fi nativi care vor fi forțați să ofere și altora din cunoștințele lor.

Sănătate

Ar fi de preferat ca în această perioadă cu Mercur retrograd să eviți călătoriile sau dacă sunt deja planificate și musai să le faci,a sigură-te că ai toate actele în regulă și fii prudent.

Horoscop zilnic Scorpion – 30 mai 2021

Dragoste

Nu este exclus ca în cazul nativilor care au relații ascunse, extraconjugale, secretele să iasă la suprafață. Cu Mercur retrograd în Gemeni este momentul să-și reanalizeze viața intimă, sexualitatea, inclusiv să-și revitalizeze relația de cuplu din acest punct de vedere, însă pentru asta este nevoie de dialog sincer.

Carieră și bani

Sectorul financiar intră sub tutela lui Mercur retrograd în Gemeni, așa că s-ar putea să ai parte de nemulțumiri și întârzieri legate de credite, partaje, litigii, asigurări, dosare de pensionare sau pentru obținerea unui anume drept financiar. Este momentul să-ți revizuiești legăturile financiare pe care le ai cu alte persoane.

Sănătate

O serie de frici, temeri, angoase, dependențe emoționale și nu numai, chiar și vicii, pot ieși la suprafață în perioada de retrogradarea, însă scopul este să vindeci, să renunți la tot ce este toxic în viața ta.

Horoscop zilnic Săgetător – 30 mai 2021

Dragoste

Mercur retrograd în Gemeni îți impactează direct sectorul relațiilor, prin urmare s-ar putea să ai parte de multă confuzie în această zonă, să nu știi exact ce simți pentru partener și să devii mai conflictual. Este o perioadă bună să-ți reanalizezi sentimentele și implicarea în viața de cuplu, dar și să-ți reevaluezi modul în care comunici cu partenerul de viață. Nu este moemntul cererilor în căsăstorie, nici al cununiilor civile sau al intentării divorțului pentru că lucrurile nu vor ieși așa cum trebuie.

Carieră și bani

Tot Mercur retrograd în Gemeni este responsabil și cu revizuirea modului în care dialoghezi în relațiile profesionale, cu partenerii de afaceri și colaboratorii. Încearcă să nu semnezi contracte acum, dacă vrei să fie de durată și revizuiește-ți clauzele unor contracte mai vechi.

Sănătate

Găsirea unui echilibru între tine și ceilalți, dar și grija de a ține stresul profesional deoparte sunt două mari teme ale perioadei următoare.

Horoscop zilnic Capricorn – 30 mai 2021

Dragoste

Poți fi stimulat de această retrogradare să-ți reanalizezi filozofiile de viață dintr-un mod mult mai rațional. Poți analiza ce vrei să faci, de fapt, cu viața ta, care sunt aspirațiile tale cele mai înalte și de ce credințe trebuie să te detașezi pentru a te apropia de ele.

Carieră și bani

Mercur retrograd în Gemeni va impacta întocmai sectorul muncii tale și este o perioadă de reevaluări legate de modul în care comunici cu colegii, dar și legate de sarcinile pe care le ai de îndeplinit. O reorganizare este necesară la locul de muncă, dar și o redefinire a unor convingeri profesionale pe care le ai. Nu este momentul să semnezi pentru un nou job.

Sănătate

Tot Mercur retrograd în Gemeni este responsabil și cu starea de sănătate, așa că profită să-ți reanalizezi raportul între muncă și timp liber și să-ți reorganizezi stilul de viață și rutina zilnică. Mai multă odihnă și grijă la afecțiunile respiratorii.

Horoscop zilnic Vărsător – 30 mai 2021

Dragoste

Mercur retrograd în Gemeni va impacta chiar sectorul iubirii tale și nu este deloc o perioadă propice să începi noi relații. Profită și reevaluează-ți viața sentimentală, așteptările, dar și modul în care comunici cu persoana iubită și copiii.

Carieră și bani

Această retrogradare nu va fi foarte benefică celor care lucrează în domenii creative pentru că se pot tângui și pot simți că le lipsește inspirația. Totuși, cu cât vor coborî mai adânc în zona creativă, cu atât vor da naștere unor rezultate mai autentice.

Sănătate

Mercur retrograd în Gemeni îți cere reevaluarea timpului liber și a hobby-urilor tale. Este momentul să te preocupi mai mult de pasiunile pe care le-ai dat deoparte sau chiar să-ți descoperi noi pasiuni.

Horoscop zilnic Pești – 30 mai 2021

Dragoste

Mercur retrograd în Gemeni te va impacta direct în sectorul familiei și al locuinței, așa că va fi vorba de o nevoie de revizuire a modului în care comunici cu cei dragi, în special cu părinții. Evită să iei decizii ce implică o casă, un bun patrimonial, dar te poți ocupa de renovări și redecorări ale spațiului în care locuiești. Revizuiește-ți atitiudinea față de ideea de cămin în sine, dar și modul în care comunici cu partenerul de viață.

Carieră și bani

În cazul unor nativi pot apărea situații legate de viața personală care să le dea peste cap un context profesional, poate chiar programul de la locul de muncă, însă sunt situații trecătoare. Mai multă grijă la conflictele cu superiorii și cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta. Evită să semnezi contracte profesionale în perioada de retrogradare a lui Mercur, cu atât mai mult cu cât este guvernator al acestui sector în astrograma ta solară.

Sănătate

Mercur retrograd în Gemeni va scoate la suprafață secrete de familie, traume emoționale ascunse și te poți confrunta cu fel și fel de stări emoționale care cer un răspuns, cer autentificare și vindecare.

Prima divă a ţării şi-a pierdut minţile! Are tendinţe criminale, "influenţată de droguri şi alcool"....
'Ai bărbat acasă'. Andreea Tonciu i-a prins în ipostaze intime, în mare. Reacţie şoc
Gigi Becali, scenariu apocaliptic! Plan strategic uluitor al miliardarului: unde își face buncărul! `Dacă începe...
Semnale de alarmă într-o relație: lipsa certurilor între parteneri e un semn rău
Bombă în miez de noapte: negocierile dintre Loți Boloni și FRF au picat! Antrenorul a...
Indonezia îşi mută capitala. Parlamentul a votat să înlocuiască Jakarta. Cum se va numi noua...
Metoda de furt care face ravagii. Cu o simplă monedă, HOȚII iau tot din MAȘINĂ
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Premierul Nicolae Ciucă și-ar fi plagiat teza de doctorat
'Ai bărbat acasă'. Andreea Tonciu i-a prins în ipostaze intime, în mare. Reacţie şoc
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
CÂTE proiecte cu FINANȚARE EUROPEANĂ a SEMNAT CHIȚAC anul trecut
Dovada clară că există călători în timp? Previziunea uluitoare făcută despre Elon Musk acum 70...
Vestea ȘOC a momentului în România: A fost găsit mort. O tragedie....
BOMBA DIMINEȚII despre PFIZER! Toată lumea trebuie să știe! Adevărul a venit abia acum. Efectul...
Veste imensă pentru toată România! E o premieră națională. Virgil Popescu: Vor veni în 2023
Este oficial: Toţi românii pot primi o zi liberă suplimentară de la angajator. Ce trebuie...
Ce înseamnă acest simbol pe care îl vedem tot mai des pe maşini. Aproape nimeni...