Florin Zamfirescu, discurs controversat: „Este războiul puterilor contra popoarelor. Un moment de cotitură absolută”

Florin Zamfirescu, discurs controversat: „Este războiul puterilor contra popoarelor. Un moment de cotitură absolută”
Actorul Florin Zamfirescu / Sursa foto: Mediafax Foto
Publicat: 03/01/2022, 11:00

Cunoscutul actor Florin Zamfirescu a vorbit despre mișcările de protest față de restricțiile anti-COVID din mai multe țări, după ce mii de oameni au protestat la Amsterdam.

„Dacă eu aș fi picat din lună și nu aș cunoaște aceste imagini aș spune că este războiul puterilor contra popoarelor. Popoarele au început să devină mai slabe și ușor de învins de către puterile conducătoare.

Guvernele au ajuns atât de puternice prin tehnologie încât nu se mai tem de revolta populară. Înseamnă că bătălia e pierdută.

Tehnologie poate să fie și prostie pentru că o folosești cum vrei. Socotesc că e un moment de cotitură absolută”, a declarat Florin Zamfirescu în cadrul emisiunii Subiectiv, de la Antena 3.

Zamfirescu: „Ne-am înmulțit prea mult pe glob…”

Actorul a vorbit inclusiv despre „o strategie de reducere a numărului populației globale”.

„Nu mai cred în nicio alegere pentru că nu sunt adevărate. La Uniunea Europeană nu e nimeni ales. Am auzit-o pe o parlamentară româncă vociferând extraordinar de argumentat și nu s-a schimbat nimic. (…) Toate aceste lucruri sunt dictate de undeva de sus, cine vreți, Dumnezeu, sau natura, care pornește cutremure, dar care sunt cumva dirijate cu un scop.

Ne-am înmulțit prea mult pe glob ca număr, cei care își iau sarcina să împuțineze numărul ăsta cred că ei hotărăsc, dar sunt doar instrumente.

Li s-a dat posibilitatea să câștige miliarde. Oamenii, indiferent de nivel, vorbesc prostii. Cred că am ajuns la un nivel pe glob al schimbărilor, al pedepselor”, a afirmat Zamfirescu.

Actorul Florin Zamfirescu , în vârstă de 72 de ani, revoltat din cauza deciziilor autorităților pentru gestionarea pandemiei de COVID-19, a participat, anul trecut, la protestul din Piaţa Universităţii. Actorul, vaccinat împotriva SARS-CoV-2, declara, la acea vreme, că speră în căderea guvernului.

De asemenea, în iunie 2021, acesta s-a declarat împotriva vaccinării copiilor: „Nu începeți cu nenorocirea asta”, a spus Zamfirescu.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase