Horoscopul zilei de 14 septembrie 2021. „Vărsătorii” pot pierde bani

Horoscopul zilei de 14 septembrie 2021. „Vărsătorii” pot pierde bani
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 14/09/2021, 00:52
Actualizat: 17/09/2021, 00:30

Horoscopul zilei de 14 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează o opoziție între Soarele din zodia Fecioară și Neptun retrograd din Pești, aspect care revarsă asupra noastră destul de multă confuzie. Este important să avem mai multă grijă la modul în care ne desfășurăm sarcinile profesionale, la programul și prioritățile stabilite, dar și la starea de sănătate.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Ești foarte determinat astăzi să-ți rezolvi sarcinile în timp util la locul de muncă, însă ține cont că te poți confrunta cu o capacitate de concentrare scăzută. Fă un efort pentru a nu te abate de la program și nu te lăsa furat de ceea ce se petrece în jurul tău. Azi nu lua decizii profesionale și odihnește-te mai mult.

Horoscop zilnic Taur

Este foarte multă neclaritate în viața ta sentimentală, mai ales dacă este vorba de o relație aflată la început. S-ar putea să nu-ți dai seama dacă iubești, pe cine iubești și să te simți destul de nesigur pe tine. În alte cazuri, nativii nu știu dacă o relație poate fi încadrată la iubire sau prietenie. Azi nu te baza pe ceea ce-ți promit alții.

Horoscop zilnic Gemeni

Este o zi tensionată în familie și contextul poate fi legat fie de impuneri ale părinților pe care le accepți cu greu, fie de bunuri patrimoniale, imobiliare, terenuri, moșteniri. Ar fi ideal să nu iei astăzi decizii importante, nici în plan personal, dar nici în plan profesional, Te concentrezi mai greu dacă ai de desfășurat activități gospodărești, iar starea emoțională este apăsătoare.

Horoscop zilnic Rac

Sectorul comunicării tale stă sub semnul confuziilor și de aceea nu ar trebui să iei decizii importante astăzi. În plus, evită negocierile și ai grijă la dialogurile pe care le porți cu cei din jur pentru că ai tendința de a fi mult prea critic și acid. Dacă pleci la drum, fii mai atent, indiferent că ești la volan sau nu. Cei care învață se pot concentra mai greu astăzi.

Horoscop zilnic Leu

De preferat ar fi să eviți cheltuielile astăzi. Poți fi mână largă și în plus poți cumpăra lucruri de care nu ai nevoie, dar cu care să te mândrești, și care să fie mult mai scupe decât valorează în realitate. Evită investițiile și nu te lăsa păcălit de terțe persoane care pot încerca să te atragă într-o zonă de speculații. Unii nativi pot fi confuzi cu privire la emoțiile pe care le resimt față de cineva.

Horoscop zilnic Fecioară

Contextul astrologic al zilei te vizează în mod direct și nu este deloc exclus să fii mai agitat, mai obosit și mai ușor de păcălit de ceilalți care pot profita de starea ta de vulnerabilitate. Azi nu vezi lucrurile prea clar și de aceea nu ar trebui să iei decizii importante, mai ales legate de viața de cuplu sau de un contract profesional.

Horoscop zilnic Balanță

Te poți simți mai obosit, mai apatic și ar fi ideal să te odihnești mai mult. Nu vezi deloc clar o situație care ține de trecutul tău sau de sănătatea ta, de aceea orice simptom care apare ar trebui investigat mai departe și nu tratat superficial. Dacă primești rezultatele unor analize acum, ar fi ideal să le repeți sau să mergi la un medic să ceri o a doua interpretare.

Horoscop zilnic Scorpion

Va fi greu să-ți definești sentimentele pentru cineva și nu vei ști dacă o persoană din anturaj se îbacdrează la categoria relație sau iubire. Nu lua încă decizii în acest sens. În plus, nu face promisiuni celorlalți și nici tu la rândul tău nu crede tot ce ți se promite pentru a nu fi ulterior dezamăgit. Mai multă grijă la intențiile unor asociați.

Horoscop zilnic Săgetător

Este o zi destul de dificilă din punct de vedere profesional și s-ar putea să fii foarte confuz cu privire la direcția pe care te afli. Indiferent ce-ți dorești, azi nu lua decizii importante cu privire la cariera ta, mai ales dacă acestea vin în urma unor tensiuni cu superiorii. Unii nativi sunt foarte determinați să-și atingă un scop astăzi și pot deveni excesiv de ambițioși și de neînduplecat.

Horoscop zilnic Capricorn

S-ar putea să ai parte de unele discuții în contradictoriu pe teme legate de principii, credințe, convingeri morale și oricât de mare ar fi spiritul tău justițiar, acum ar fi bine să-i lași pe alții să judece și să dea verdicte pentru că tu ești confuz și subiectiv. Nativii care învață sau dau examene s-ar putea să trebuiască să depună eforturi mai mari pentru a se concentra.

Horoscop zilnic Vărsător

Azi ai mai multă grijă la cheltuieli pentru că tinzi să te lași păcălit de toate promoțiile care-și apar în cale și să dai bani pe lucruri inutile sau să cumperi produse la suprapreț. Ai grijă și la negocierile financiare, amână-le dacă este posibil și nu te lăsa păcălit să investești bani într-un proiect acre promite câștiguri rapide.

Horoscop zilnic Pești

Nu te vei simți în apele tale astăzi și asta pentru că înoți în ceață. Ești destul de confuz cu privire la o relație, fie sentimentală, fie profesională, și ai tendința de a da vina pe cealaltă persoană. În plus, ai grijă la tentația de a-i înșela pe cei din jur. Dacă te simți dezamăgit, debusolat și descurajat, mai bine retrage-te în liniște și meditează.

Horoscop săptămâna 13 – 19 septembrie 2021. „Berbecii” încheie relații toxice

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 13 – 19 septembrie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 13 – 19 septembrie 2021 poate aduce tensiuni și agitație în relațiile cu cei din jur.

Săptămâna 13 – 19 septembrie 2021 se remarcă prin ingresul lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Balanță, aspect care ne poate face mai conflictuali în relațiile cu cei din jur, dar și mai curajoși atunci când vine vorba să încheiem o relație toxică, dat fiind că și Venus, planeta iubirii, se va afla în Scorpion și în careu cu Saturn retrograd din Vărsător.

Horoscopul lunii. Previziuni pentru luna septembrie 2021

Horoscopul lunii septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna septembrie 2021 este o perioadă bună din anumite perspective, și una dintre ele este faptul că suntem susținuți de contextul astrologic să ne materializăm planurile și să culegem roadele acțiunilor noastre, inclusiv roadele financiare.

Din 22 septembrie, Soarele se va muta în Balanță, tot aici unde va intra și Marte, iar aceste tranzite nu sunt cele mai puternice, iar noi s-ar putea să ne simțim mai slăbiți și cu energia scăzută. Partea cu plus este că vom căuta echilibrul în relațiile cu ceilalți și vom deveni mai toleranți și împăciuitori.

Din punct de vedere sentimental, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Scorpion, o poziție mai puțin favorabilă și s-ar putea să devenim mai geloși și posesivi, să manipulăm sentimental și să întâmpinăm fel și fel de blocaje afective.

Un alt aspect important, demn de menționat, este faptul că pe 27 septembrie Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, va intra în retrogradare în zodia Balanță și ne va determina să trecem relațiile prin reevaluări și revizuiri drastice.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York