Horoscopul zilei de 7 ianuarie 2022. „Racii” au intuiție puternică (VIDEO)

Publicat: 07/01/2022, 06:00
Actualizat: 07/01/2022, 16:12

Horoscopul zilei de 7 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În tranzitul său prin zodia Pești, Luna formează astăzi o conjuncție cu însuși guvernatorul semnului, cu Neptun, planeta viselor și iluziilor.

Acest aspect ne stimulează intuiția și imaginația, dar și latura vizionară. Suntem mai visători, mai sensibili, dar și mai creativi.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Azi ar trebui să te odihnești mai mult din două motive. Primul este acela că ai nevoie să-ți reîncarci bateriile, iar al doilea că visele tale pot fi adevărate premoniții sau revelații. De asemenea, fă curățenie printre gânduri și amintiri și lasă trecutul să se dizolve, cu tot cu emoțiile negative.

Horoscop zilnic Taur

Te preocupi de proiectele în care ești implicat și-ți faci planuri de viitor, însă ai grijă că-ți poate lipsi simțul practic cu care ești obișnuit. Cu toate astea, te poți baza pe intuiție dacă trebuie să iei decizii. Mai degrabă este o zi bună să-ți faci planuri cu prietenii și să petreci timp în compania acestora. Poți fi mult mai îngăduitor cu cei din grup astăzi.

Horoscop zilnic Gemeni

Deși te bucuri de o zi liniștită în plan profesional, nu lua totuși decizii importante pentru că este o doză destul de mare de confuzie în zona carierei. Mai bine fă ceea ce îți place și te reprezintă și poate astfel te remarcă o persoană cu funcție și autoritate.

Horoscop zilnic Rac

Zona de spiritualitate este foarte activată de tranzitul Lunii, guvernatoarea ta, așa că te poți baza pe intuiție și pe simțul vizionar. În plus, și visele tale pot fi profetice. Unii nativi sunt interesați de domenii legate de religie, artă, cultură și se pot simți în largul lor dacă aleg să descopere noi culturi.

Horoscop zilnic Leu

Azi ar trebui să ai grijă la tentațiile financiare, să nu pierzi bani din neatenție. În plus, tot banii pot fi subiect de discuție și cu partenerul, mai ales dacă acesta a cheltuit peste măsură din bugetul comun. Grijă, de asemenea, la ispite de orice fel, la vicii și dependențe, ale tale sau ale perechii de viață.

Horoscop zilnic Fecioară

Nu ești obișnuit cu visarea, însă astăzi îți vei da frâu liber gândurilor. Visezi la partenerul ideal, iar dacă ai o relație, ai tendința de a-ți idealiza perechea. Bucură-te de momente romantice în cuplu și nu căuta nod în papură doar pentru că nu te simți stăpân pe situație. Nu te avânta în continuarea în noi povești de iubire, dacă ești singur.

Horoscop zilnic Balanță

Azi nu prea ești atent la sarcinile de la locul de muncă și îți cam lipsește cheful de zilele trecute. Posibil să te ia valul cu altele și să stai peste program pentru a-ți termina treaba. Nici dialogurile cu colegii nu sunt prea clare, dar cu siguranță te vor ajuta dacă le vei cere asta. Însă te poți aștepta și la unele răutăți din partea unora.

Horoscop zilnic Scorpion

Conjuncția dintre Lună și Neptun se petrece tot în sectorul iubirii tale, deci ești mult mai visător astăzi și mult mai romantic. Cu adevărat vei resimți puterea aspectului astrologic dacă vei desfășura activități creative, artistice, așa că dă frâu liber talentelor. Nu-ți pierde capul după nimeni astăzi. În continuare rămâne valabil faptul că nu este momentul noilor relații.

Horoscop zilnic Săgetător

Gradul de empatie dintre tine și familie este mare astăzi și ai putea să ajungi mai ușor la o înțelegere, chiar și dacă deschizi subiecte mai delicate, mai dureroase, din trecut. Posibil să apară și situații neclare, poate legate de bani și bunuri patrimoniale, care să aducă o notă mai tensionată zilei.

Horoscop zilnic Capricorn

Ai susținere din partea astrelor în toate activitățile care țin de comunicare, PR/Marketing, vânzări, așa că poți profita. Și negocierile pot fi în favoarea ta, dar ai grijă să rămâi pragmatic. De preferat ar fi să dedici ziua plimbărilor, cititului și discuțiilor ușoare, mai ales că vorbele tale sunt blânde și dai dovadă de empatie și înțelegere.

Horoscop zilnic Vărsător

Azi ar trebui să eviți cupărăturile pentru că te poți lăsa păcălit ușor de oferte și poți scoate din buzunar mai mulți bani decât trebuie. În plus, ai tendința de a cumpăra lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie. Nu se recomandă să dai sau să iei bani cu împrumut.

Horoscop zilnic Pești

Din nou ești în centrul atenției grație conjuncției dintre Lună și Neptun, guvernatorul tău, și te bucuri de energie, dar și de șarm, așa că poți cuceri ușor pe cine-ți dorești. Cu toate astea, s-ar putea să nu știi exact ce vrei de la o persoană în plan sentimental, așa că ai grijă să nu te ia valul pentru a nu răni. Ai intuiție, clarviziune și inspirație artistică, așa că profită de aceste atuuri.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul

Vă recomandăm și:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Hidroelectrica, prima propunere de dividend de când este companie listată la Bursa de Valori: 13,99...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Va deveni INTERZIS PRIN LEGE. Decizia se pregătește acum în ROMÂNIA. E un gest iubit...
Teo Trandafir renunță. Greu își mai găsește locul
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația