Lui Sorin Ovidiu Vântu i s-a amputat o parte dintr-un picior! „S-a aflat şi în comă, infecţia s-a propagat în întreg organismul”

Publicat: 18 02. 2021, 17:58
Sorin Ovidiu Vântu / Foto: Mediafax / Silviu Matei

„Tătucul FNI” a trecut printr-o intervenție cruntă, prin care i s-a amputat o parte din picior, a dezvăluit jurnalistul Sorin Roșca Stănescu!

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a dezvăluit faptul că omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu a trecut printr-o intervenție chirurgicală extrem de dificilă!

„Nu-mi face niciun fel de plăcere să vorbesc despre starea lui de sănătate,  pentru că nici lui nu-i face plăcere. A suferit o operaţie de amputare, nu a întregului picior, la un picior, ca urmare a unei infecţii foarte grave pe care a făcut-o în închisoare, în condiţiile în care cei de acolo, de la Administraţia Penitenciarelor nu i-au dat permisiunea de a se trata.

„Acum ştiu că este în afara oricărui pericol, dar a suferit această amputare la unul dintre picioare”

A trecut şi printr-o situaţie mai gravă, s-a aflat şi în comă, infecţia s-a propagat în întreg organismul. Acum ştiu că este în afara oricărui pericol, dar a suferit această amputare la unul dintre picioare. Se află în străinătate!(…) Acum se pare că este în afara oricărui pericol. Am vorbit aproape zilnic cu el. Aşteptăm să se întoarcă în ţară. Deci veştile despre SOV nu sunt prea vesele. În ultima vreme a fost destul de preocupat de sănătatea lui şi mai puţin preocupat de proiectul său cu şcoala de business”, a declarat Sorin Roşca Stănescu pentru click!.ro.

Vilă confiscată de stat de la Sorin Ovidiu Vântu, în dosarul FNI, scoasă la licitație de Fisc

Vila din strada Gheorghe Brătianu și terenul aferent au fost evaluate de Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) la suma 20,12 milioane de lei. Clădirea, construită în 1927, a fost confiscată de stat pentru recuperarea prejudiciului de 13 milioane de dolari din dosarul FNI în care Vântu a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru spălare de bani.

Bunurile imobile intrate în proprietatea statului prin confiscare specială pot fi transmise cu titlu gratuit în administrarea instituțiilor publice dacă acest lucru este cerut pe fondul lipsei de sediu sau alte motive conexe extinderii sediului actual. Acest lucru nefiind solicitat însă de vreo instituție a statului, ANAF trebuie să reia procedura de valorificare, în acest caz prin licitație, potrivit dosarului de imobil confiscat realizat de ANABI.