• Publicat:
  • Actualizat:
Coronavirus

CULISE. Ce au discutat Ludovic Orban și Victor Costache înainte ca ministrul să-și anunțe demisia?! Dezvăluirile făcute de GÂNDUL.RO i-au fost fatale (ex-)șefului de la Sănătate (SURSE)

CULISE. Ce au discutat Ludovic Orban și Victor Costache înainte ca ministrul să-și anunțe demisia?! Dezvăluirile făcute de GÂNDUL.RO i-au fost fatale (ex-)șefului de la Sănătate (SURSE)
Victor Costache

În urma dezvăluirilor de ieri din GÂNDUL.RO, ministrul Sănătății, Victor Costache, A DEMISIONAT, așa cum site-ul nostru a anunțat în premieră.

Surse guvernamentale ne-au declarat că premierul Ludovic Orban i-a reproșat lui Costache licitațiile despre care GÂNDUL.RO a scris miercuri pe larg și care denunțau contractele de zeci de milioane de euro cu ”băieții deștepți din sistemul medical”.

E vorba despre licitații atribuite companiei ROWNIE & COFEE, un magazin sătesc din Uzunu (Giurgiu), dar și firmei la care este asociat Cătălin Botezatu. Practic, prin contractele încheiate pentru procurarea de măști de protecție sau combinezoane, cele două firme au primit pe mână peste 30 de milioane de euro.

Mai mult, GÂNDUL.RO a dezvăluit în exclusivitate că România plătește practic dublu pentru o mască față de prețurile cu care americanii cumpără același tip de mască.

Fostul premier Victor Ponta a reacționat dur, printre mulți alții, după ce a citit dezvăluirile noastre. El a postat pe contul oficial de Facebook articolul publicat de GÂNDUL.RO și a scrisS-au imbolnavit sute de medici, asistente, politisti …. pentru ca Ministerul Sanatatii nu le da echipament de protectie! Scuzele si pretextele Guvernului PNL sunt mereu aceleasi cand ajung ei la Putere , de 30 de ani mereu aceleasi : este vina PSD !

Iar explicatia adevarata este mereu aceeasi: Penelistii ajunsi la Putere se gandesc la bani! Oricum sunt linistiti ca la ei nu exista dosare penale, nici anchete – vezi Spitalul Judetean Suceava aflat in subordinea Baronului PNL ( fost PDL) Flutur si condus de un manager care era in Noiembrie propus ca ministru in Guvernul Orban!

Sa speram ca isi semneaza mai repede contractele cu firmele lor prietene la preturi duble sau triple – se pare ca doar asa o sa aiba personalul medical din Romania echipamentul necesar! Daca nu va fi prea tarziu- ca la Suceava!

Aceleași surse ne-au dezvăluit că ministru interimar la Sănătate va fi Nelu Tătaru (DETALII AICI).

Citește și..
Inchide