Fetița din imagine e acum o MARE actriță în România! O recunoști?

Publicat: 20 01. 2024, 19:17
Actualizat: 20 01. 2024, 19:18

Fetița zâmbăreață și frumoasă din fotografie este astăzi o mare actriță în România.

La 55 de ani, actrița arată de senzație și nu își „trădează” vârsta. S-a născut la 2 aprilie 1968, la București și a debutat la vârsta de patru ani în lumea artistică.

A absolvit în 1991 Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din Capitală.

În prezent, actrița de nota 10 este căsătorită și are un băiat.

Actrița era doar un copil de 4 ani, când a debutat în filmul Veronica (1972).

Manuela Hărăbor, căci despre ea este vorba, a devenit cunoscută în rolul Siminei, din filmul Pădureanca (1987).

În octombrie 2023, Manuela și-a aniversat fiul.

Manuela Hărăbor are un băiat, Andrei, diagnosticat cu autism. La 1 octombrie, el a împlinit vârsta de 33 de ani.

”Sunt mama lui Andrei. Nimic altceva din ce am făcut în toată viața mea nu mă descrie atât de complet. Mama lui Andrei. De 33 de ani Andrei mă modelează în fiecare zi și aduce la suprafață tot ce este mai bun în mine, acele calități cu care ne-a înzestrat pe toți bunul Dumnezeu dintru început, și pe care le-am rătăcit cumva, din nebăgare de seamă, de-a lungul anilor. Pot spune cu mâna pe inimă că Andrei a fost și este șansa mea de nemurire, scara pe care Dumnezeu mi-a făurit-o să urc spre Cer. De multe ori am alunecat și am pășit alături, dar Andrei a fost mâna nevăzută care m-a salvat de fiecare dată”, a scris Manuela Hărăbor în mediul online.

Manuela Hărăbor: În timpul pandemiei oamenii s-au demascat

În timpul pandemiei de Covid-19 oamenii s-au demascat, s-au lăsat controlați de frică și și-au pierdut credința în Dumnezeu, spunea actrița Manuela Hărăbor, invitata lui Marius Tucă într-o ediție specială, transmisă live de Gândul.

„Dacă tu crezi în Înviere cum să îți fie frică de moarte? Tu înveți că este o etapă spre o desăvârșire – tu te duci „acasă”. Cum să îți fie frică? Dacă noi îl aveam pe Hristos și pe Dumnezeu în toată perioada asta, oamenii ăștia care au inoculat frica nu mai aveau instrumentul. Își pierdeau esența”, a declarat Hărăbor.

Sursa foto: Facebook