VIDEO Manuela Hărăbor: În timpul pandemiei oamenii s-au demascat. Și-au pierdut legătura cu divinitatea și au refuzat „antidotul” care e credința

Publicat: 15/06/2022, 22:33

În timpul pandemiei de Covid-19 oamenii s-au demascat, s-au lăsat controlați de frică și și-au pierdut credința în Dumnezeu, spune actrița Manuela Hărăbor, invitata lui Marius Tucă la ediția specială, transmisă live de Gândul.

Întrebată dacă consideră că oamenii s-au schimbat în perioada pandemiei de Covid-19, actrița Manuela Hărăbor a afirmat: „Da. S-au demascat. Cu cât au purtat masca pe figură mai mult cu atât s-au demascat. Ochi au rămas „albaștri” și ai văzut cum s-a schimbat caracterul omului pentru că frica a scos din om esența”.

„Un om căruia îi este frică de o boală sau de o moarte este un om care și-a pierdut credința, care și-a pierdut legătura cu divinitatea. Problema e că ei refuză și antidotul care este credința. Nu poți să spui că tu crezi în Dumnezeu și te duci la biserică, te duci la Înviere când tu nu crezi în Înviere.

Dacă tu crezi în Înviere cum să îți fie frică de moarte? Tu înveți că este o etapă spre o desăvârșire – tu te duci „acasă”. Cum să îți fie frică? Dacă noi îl aveam pe Hristos și pe Dumnezeu în toată perioada asta, oamenii ăștia care au inoculat frica nu mai aveau instrumentul. Își pierdeau esența”, a declarat Hărăbor.

Actrița spune că nu a spus nimănui să se vaccineze sau nu.

„I-am spus atât –  dacă crezi – crede până la capăt și crede cu toată ființa ta. Nu alege ce îți convine și ce nu. Nu negocia cu Dumnezeu”, a spus ea.

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.