George Clooney, Brad Pitt și Matt Damon, într-un un nou film „Ocean’s”?

George Clooney, Brad Pitt și Matt Damon, într-un un nou film Ocean’s”?
Publicat: 17/09/2022, 16:17

Actorii americani George Clooney, Brad Pitt și Matt Damon s-ar reuni într-un un nou film din seria „Ocean’s”. 

Cele trei staruri de la Hollywood au jucat împreună cel mai recent în filmul lansat în 2007 „Ocean’s Thirteen”, iar acum sunt gata să se reunească pentru o nouă peliculă din franciză.

O sursă a declarat pentru ziarul The Sun: „Speculațiile despre un film cu George, Brad și Matt circulă de mulți ani, dar momentul era nepotrivit, iar programul lor încărcat însemna că pur și simplu nu era posibil. În sfârșit, echipa potrivită pentru proiect s-a reunit, în încercarea de a face din film un succes uriaș, iar vedetele principale s-au gândit că ar fi distractiv să le revedeți”.

Matt Damon, în vârstă de 51 de ani, a confirmat anterior că este deschis să joace într-un nou film „Ocean’s”. El a insistat însă că viitorul francizei se află în mâinile regizorului Steven Soderbergh. Matt – care l-a interpretat pe escrocul Linus Caldwell în trilogia „Ocean” – a spus: „Ar fi întotdeauna la latitudinea lui Steven Soderbergh dacă ar exista o poveste”. 

Actorul a recunoscut, de asemenea, că situația a fost complicată de decesele colegilor de distribuție Bernie Mac – care a murit în 2008, la vârsta de 50 de ani – și Carl Reiner, mort în 2020, la vârsta de 98 de ani. Matt a descris distribuția francizei drept o „gașcă epuizată”. „Am pierdut câțiva dintre membrii noștri, așa că ar trebui să ne dăm seama cum facem – suntem o bandă epuizată acum”, scrie contactmusic.com.

Trilogia „Ocean’s” – încasări totale de 1,17 miliarde de dolari

Trilogia este bazată pe filmul “Ocean’s Eleven” din 1960 – cu Frank Sinatra, Dean Martin și Sammy David Jr. – și a avut încasări totale de 1,17 miliarde de dolari la nivel mondial. Cel mai de succes film din serie a fost “Ocean’s 11/ Ocean’s 11 – Faceți jocurile!”, prima parte, care a și introdus publicului, în 2001, distribuția, formată doar din staruri: George Clooney (Danny Ocean), Matt Damon (Linus Caldwell), Brad Pitt (Rusty Ryan), alături de mulți alții.

Vezi trailerul mai jos:

“Ocean’s Twelve/ Unsprezece plus una” a fost lansat în 2004, iar filmul final, “Ocean’s Thirteen/ Ocean’s Thirteen – Acum sunt 13”, în 2007. Un spin-off cu distribuție exclusiv feminină, scris și regizat de Gary Ross, intitulat “Ocean’s 8”, a fost lansat în 2018.

CITEȘTE ȘI: Julia Roberts a vorbit despre cum a fost salvată de George Clooney și familia sa într-o perioadă de „disperare”

George Clooney a fost premiat de Institutul de Film American

Motivul „dezgustător” pentru care aproape 20.000 de oameni cer eliminarea lui Matt Damon din filmul „Ocean’s 8”

Foto: Profimedia Images