„Indiana Jones 5” are primul trailer și un nou titlu | VIDEO

„Indiana Jones 5” are primul trailer și un nou titlu | VIDEO
Publicat: 02/12/2022, 10:50

Indiana Jones s-a întors cu cea de-a cincea parte, cu lansarea unui prim trailer și cu un nou titlu: „Indiana Jones and the Dial of Destiny”.

Filmul, regizat de James Mangold, îl are în rol principal pe Harrison Ford, revenit ca aventurier pentru ultima dată, alături de Phoebe Waller-Bridge.

Ford a jucat celebrul personajul de patru ori anterior, în „Raiders of the Lost Ark” (1981), „Temple of Doom” (1984), „The Last Crusade” (1989) și „The Kingdom of the Crystal Skull” (2008), toate fiind regizate de Steven Spielberg.

Filmul folosește tehnologia de eliminare a îmbătrânirii pentru secvența sa de deschidere, care se spune că are loc în 1944, la aproximativ opt ani după evenimentele din „Raiders of the Lost Ark”. După secvență, narațiunea filmului va sări până în 1969 – cu Ford în rolul său actual, pentru cea mai mare parte a acțiunii filmului.

„Avem de spus o poveste cu adevărat umană, dar este și un film care te va lăsa cu gura căscată”, a spus Ford în timpul unei vizite la un eveniment pentru fani, în septembrie. El a declarat tot atunci că nu va mai juca personajul după asta: „Asta este! Nu o să mai joc rolul ăsta din nou.”

Pe lângă Ford și Waller-Bridge, filmul „The Dial of Destiny” îi mai are în distribuție pe Antonio Banderas („Pain and Glory”), veteranul francizei John Rhys-Davies („Raiders of the Lost Ark”), Shaunette Renée Wilson („Black Panther”), Thomas Kretschmann („Das Boot”), Toby Jones („Jurassic World: Fallen Kingdom”), Boyd Holbrook („Logan”), Olivier Richters („Black Widow”), Ethann Isidore („Mortel”) și Mads Mikkelsen („Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore”).

Filmul este produs de Kathleen Kennedy, Frank Marshall și Simon Emanuel. Spielberg, care i-a dat frâiele Mangold pentru această iterație, este producător executiv împreună cu George Lucas.

Filmul se lansează pe 30 iunie 2023.

Foto: Profimedia Images

ITEȘTE ȘI: Harrison Ford își confirmă ieșirea din “Indiana Jones”. 9 lucruri mai puțin știute despre franciză

„Indiana Jones 4” va avea avanpremiera mondială la Festivalul de la Cannes – VIDEO

Pălăria purtată de Harrison Ford în seria INDIANA JONES, adjudecată la licitație pentru o SUMĂ URIAȘĂ. Cât a plătit un fan pentru CELEBRUL accesoriu

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase