Afișele campaniei DE CE IUBESC ROMÂNIA sunt acum și în germană, spaniolă și italiană

Redactor:
Gândul
Afișele campaniei DE CE IUBESC ROMÂNIA sunt acum și în germană, spaniolă și italiană
Afișele din cadrul campaniei "De ce iubesc România", cu Ilie Năstase, Nadia Comăneci, Ștefan Obobleja, Henri Coandă și Nicolae Păulescu, sunt disponibile acum și în limbile germană, spaniolă și italiană.

Afișele din cadrul campaniei „De ce iubesc România”, cu Ilie Năstase, Nadia Comăneci, Ștefan Obobleja, Henri Coandă și Nicolae Păulescu, sunt disponibile acum și în limbile germană, spaniolă și italiană.

Acestea pot fi descărcate de pe site-ul campaniei, deceiubimromania.ro. Pe lângă acestea, apar afișele în limba română și engleză.

De la sublim, la grotesc, între derizoriu și excepțional, România este o continuă provocare. Dar este provocarea noastră, a tuturor românilor. Oricât de greu ar fi, tot mai bine e acasă și oricâte țări am colinda, România e locul pe care-l purtăm în suflet, sau locul pe care vrem să-l schimbăm pentru a putea spune sincer ROMÂNIA, te IUBESC.

NU facem o campanie autorităților, nu sprijinim pe nimeni. Îi invităm pe români, oriunde s-ar afla să facă diferența, să nu le fie rușine cu ce e în sufletul lor, să mărturisească ce le place și ce nu, îi invităm să fie mândri că sunt români, SĂ O SPUNĂ, SĂ O ARATE.

Campania DE CE IUBESC ROMÂNIA intră într-o nouă fază. De astăzi ProTV, Gândul, Pro Sport, Sport.ro, Ziarul Financiar, Mediafax te provoacă.

INTRĂ AICI PE SITE

Inchide