BREAKING NEWS. E oficial! Celebrul cântăreț What’s Up, ”iertat” în dosarul în care a fost anchetat de DIICOT pentru deținere de droguri! (EXCLUSIV)

BREAKING NEWS. E oficial! Celebrul cântăreț What's Up, ”iertat” în dosarul în care a fost anchetat de DIICOT pentru deținere de droguri! (EXCLUSIV)
BREAKING NEWS. E oficial! Celebrul cântăreț What's Up, ”iertat” în dosarul în care a fost anchetat de DIICOT pentru deținere de droguri! (EXCLUSIV)

Artistul Marius Ivancea – cunoscut în lumea artistică sub numele de scenă What’s Up – a trecut, de ceva vreme, prin perioade extrem de dificile, problemele cu legea (deținere de droguri, ultraj, amenințări) – aducându-l în postura nedorită de acuzat și ținând capul de afiș în mass-media.

Totuși, What’s Up a reușit să îi înduplece, cum se spune, pe procurorii DIICOT – Structura Centrală, Secția de Combatere a Traficului de Droguri -, colaborând cu aceștia în timpul anchetei, în dosarul care i-a fost deschis pentru deținere de droguri și fiind, în ultimă instanță, ”iertat”.

Acest dosar îl putea trimite pe artist direct la închisoare, dar DIICOT a cerut, în toamna anului trecut, ”renunțarea la urmărirea penală” în cazul său. Potrivit legii, ”în cazul infracțiunilor pentru care legea prevede pedeapsa amenzii sau pedeapsa închisorii de cel mult 7 ani, procurorul poate renunța la urmărirea penală când constată că nu există un interes public în urmărirea faptei”.

What’s Up ar fi putut să ajungă după gratii, dar…

Solicitarea procurorilor – ”confirmare renunțare la urmărirea penală” – trebuia să fie ”consfințită” de judecători, iar GÂNDUL.RO prezintă, ÎN EXCLUSIVITATE, decizia magistraților în acest dosar care a avut termenul de pronunțare pe 29 ianuarie.

Sentința judecătorilor  – ”s-a dispus renunțarea la urmărire penală față de suspectul IVANCEA MARIUS-MARIAN sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri de risc pentru consum propriu” – este definitivă, urmând ca What’s Up să plătească cheltuielile de judecată.

”Soluția pe scurt: În baza art.318 alin.15 Cod Procedură Penală, admite cererea de confirmare formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală – Secția de Combatere a Traficului de Droguri. Confirmă ordonanța nr. 3907/D/P/2019 din 20.10.2020 a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală – Secția de Combatere a Traficului de Droguri prin care s-a dispus renunțarea la urmărire penală față de suspectul IVANCEA MARIUS-MARIAN sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri de risc pentru consum propriu prev. de art.4 alin. 1 din Legea nr.143/2000 privind prevenirea traficului și consumului ilicit de droguri. În baza art.275 alin.3 Cod Procedură Penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunțată în camera de consiliu, astăzi, 29.01.2021”, au decis magistrații.

Celebrul cântăreț What’s Up a fost ”iertat” în dosarul în care a fost anchetat de DIICOT pentru deținere de droguri

What’s Up a scăpat și de dosarul penal întocmit pentru ultraj

În seara zilei de 9 decembrie 2019, polițiștii Secției 17 s-au deplasat la o adresă din zona Panduri. O femeie sunase disperată la numărul de urgență 112 și anunțase că iubitul ei, Marius Ivancea, alias What’s Up, a luat-o la bătaie.

În momentul în care au încercat să stabilească ce s-a întâmplat, What’s Up a devenit agresiv, iar agenții au încercat să-l imobilizeze. Totuși,  cântărețul a opus rezistență și chiar l-a mușcat de picior pe unui dintre aceștia, continuând să profereze amenințări la adresa polițiștilor.

În urma acestui incident, What’s Up s-a ales cu un dosar penal pentru ultraj, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 l-au plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Dosarul de ultraj și amenințare a ajuns pe masa magistraților Judecătoriei Sectorului 5.

ÎN EXCLUSIVITATE pentru GÂNDUL.RO, surse judiciare au declarat – la momentul respectiv – că What’s Up a primit o mână de ajutor chiar din partea procurorilor care l-au anchetat. Pe data de 14 iulie 2020, procurorii au anunțat că renunță la urmărirea penală împotriva lui Marius Ivancea, pentru infracțiunile de ultraj și amenințare. Mai mult, până și cheltuielile judiciare au rămas în sarcina statului.

„Admite cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 5 formulată în dosarul nr. 10207/P/2019. În baza art. 318 alin.15 c.p.p. confirmă ordonanța nr. 10207/P/2019 din data de 18.06.2020 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 5 , prin care s-a dispus renunțarea la urmărire penală, în cauza având ca obiect infracțiunile prev. de art. 257 alin. 1, 4 rap. la art. 206 c.p. cu apl. art. 38 c.p. (n.red. – ultrajul și amenințarea) privind pe IVANCEA MARIUS MARIAN … În baza art. 275 alin. (3) c.p.p. , cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă”, s-a arătat în hotărârea magistraților.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște,...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
Absolut ȘOCANT! Ce au arătat ultimele analize în cazul Gabrielei, fetița de 4 ani moartă...
Meteorologii anunţă o "schimbare majoră" a vremii. Vom avea fenomene extreme în ţară toată săptămâna
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Accident sau sinucidere? Un bărbat a decedat în a treia zi de Paște, după ce...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
BANCNOTELE cu care nu mai poți plăti. Decizia ESTE FINALĂ. Avertisment pentru cei cu bani...
Scandal uriaș la Eurovision. Fanii au fost oripilați
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Grădina Zoologică din Sibiu a primit noi locatari: o gazelă Oryx, un urs brun și...