Război între cele mai periculoase clanuri din București. Interlopii s-au împărțit deja în două tabere mari! (EXCLUSIV)

Război între cele mai periculoase clanuri din București. Interlopii s-au împărțit deja în două tabere mari! (EXCLUSIV)
Temutul Bebino a intrat în conflict cu liderul interlop Mircea Nebunu după ce a stat de vorbă cu procurorii DIICOT
Publicat: 06/01/2021, 21:30
Actualizat: 06/01/2021, 21:54

Bucureștiul stă pe un adevărat butoi de pulbere după ce o serie de declarații date în fața procurorilor DIICOT de către unul dintre cei mai periculoși interlopi din Capitală au împărțit, în două tabere, mai multe clanuri care au legat alianțe și se pregătesc pentru un eventual război. În acest sens, un prim conflict violent ar fi avut deja loc, marți seară, pe o stradă din sectorul 4.

Considerat unul dintre cei mai duri bătăuși din gruparea Sportivilor, Marius Alecu, zis Bebino, a fost măcelărit, la începutul anului trecut, de mai mulți cunoscuți de-ai săi din cartierul Tei Toboc, care i-au întins o capcană la ordinul sângerosului traficant de cocaină Marian Bejan.

În timpul conflictului, Bebino ar fi dat, la rândul lui, cu brigeagul, pe care l-ar fi înfipt în gâtul unui adversar, după care a fost lovit, pe tot corpul, cu săbii, macete și cuțite, pierzându-și inclusiv două degete.

Arestat la domiciliu pentru tentativă de omor, Benino a dat o serie de declarații în fața procurorilor DIICOT în care a oferit detalii generoase legate de unele grupări care se ocupă cu traficul de droguri.

În contextul acestor declarații, publicate în exclusivitate de GÂNDUL.RO, Bebino a vorbit despre mai multe persoane despre care știa că vând cocaină, între care Marian Bejan și mâna sa dreaptă, ofițerul antidrog Robert Badea, Constantin Răducan, zis Costel al lui Caran, dar și alte persoane cunoscute în lumea interlopă. Acesta a vorbit și despre gruparea Sportivilor, menționând numele lui Mircea Băluș, zis Nebunu, despre a apreciat că are „creierul mic”.

Șirul acestor declarații au produs tensiuni mari în lumea interlopă, care, potrivit unor surse judiciare, s-ar fi împărțit în două tabere.

Pe deoparte, Mircea Nebunu și fratele său Valentin Băluș s-ar fi aliat cu clanul Caranilor, în timp ce, în sprijinul lui Bebino ar fi venit mai mulți apropiați ai nașului său, fostul lider interlop Robert Nica.

Sursele citate au afirmat că ar fi vorba despre Roger Bogdan, fost responsabil cu securitatea în clubul bucureștean Boa și dușman de moarte al Caranilor dar și un clan periculos din sectorul 5, specializat în infracțiuni cu violență, autointitulat drept „Garda de Fier”.

Conform anchetatorilor, primele semnale legate de tensiunile de pe străzile Capitalei au apărut încă de acum câteva luni, când Bebino l-ar fi sunat pe Mircea Nebunu și i-ar fi cerut, imperativ, să rupă prietenia cu un anume „Chioru”.

Pe numele său adevărat Romeo Marian, acest „Chioru” l-a însoțit pe Bebino în noaptea în care a fost înjunghiat, însă nu a intervenit și a rupt-o la fugă, părăsindu-și prietenul aflat la ananghie. Ulterior, bărbatul s-ar fi pus la adăpost sub aripa lui Mircea Nebunu și ar fi devenit unul dintre locotenenții acestuia.

Poliția a constituit un grup de lucru

În replică, Mircea Nebunu i-ar fi răspuns că „este treba lui cu cine vorbește”, fapt care a adâncit și mai mult prăpastia dintre cei doi.

Pe acest fond, „Chioru” ar fi fost bătut, marți seară, pe o stradă din zona Metalurgiei, în sectorul 4. Cu toate că Bebino se află în arest la domiciliu, susele citate susțin că a fost vorba despre apropiați ai acestuia, care ar înceca să-l determine pe Romeo Marian să ia asupra lui tentativa de omor, cu toate că toți martorii îl indică drept autor pe Marius Alecu.

Îngrijorat că fiul său ar putea fi rănit din nou, după ce a fost tăiat cu un an în urmă, Tudor Alecu, zis Joe, tatăl lui Bebino, ar fi încercat să stea de vobă cu liderii Sportivilor, însă ar fi fost amenințat la rândul său.

Mai mult, pe Youtube a fost publicat și un fim documentar, intitulat „Sifonu de Bebino. Mare sifon, mare caracter”, în care Marius Alecu este acuzat că a „băgat la pușcărie cinci tineri din Berceni”, care făceau trafic de droguri, a fost jignit după ce a fost numit cu apelativul „Bebina” și au fost publicate copii ale declarațiilor date de acesta în fața anchetatorilor.

Potrivit unor surse judiciare, la nivelul Poliției Capitalei a fost costituit, la un moment dat, un grup de lucru care urmărea anihilarea nucleului dur din gruparea Sportivilor, pentru a preveni eventualele incidente care ar putea tulbura grav ordinea și liniștea publică.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Epidemie de singurătate printre părinți, dezvăluie un studiu din SUA