Baba Vanga, profeție cutremurătoare pentru 2024. Ne va schimba viața

Publicat: 04 07. 2023, 19:28
Foto: Captură / Pixabay

Baba Vanga, cea supranumită „Nostradamus din Balcani”, este binecunoscută pentru numărul mare de profeții care s-au adeverit, în decursul anilor.

Baba Vanga, „Nostradamus din Balcani”, a fost o clarvăzătoare oarbă din Bulgaria, născută în data de 31 ianuarie 1911.

În cariera sa, Baba Vanga a fost recunoscută pentru profețiile care s-au înfăptuit, în mare parte. La vârsta de 12 ani, ea și-a pierdut vederea în timpul unei furtuni de nisip, dar a câștigat darul clarviziunii și a început să audă „voci” despre ce se va petrece în viitor, scrie levante–emv-com.

Chiar dacă Baba Vanga a murit în 1996, la vârsta de 85 de ani, din cauza unui cancer mamar, profețiile ei – care se întind până în anul 5079 – au rămas „în picioare”.

Printre acestea se numără atacurile teroriste de la 11.09.2001 din SUA și tsunamiul ucigaș din Oceanul Indian din 2004.

Baba Vanga, veste uriașă pentru omenire

Dincolo de profețiile negativiste, Baba Vanga a oferit și sfaturi pentru viața de zi cu zi. Una din profețiile ei se referă la o descoperire științifică uriașă, care va avea loc în 2024.

Aceasta va schimba viețile multor oameni, care se vor vindeca de cancer și SIDA.

Nu se știe exact în ce se „traduce” această descoperire medicală de anvergură, dar profeția Babei Vanga îi bucură pe medici și pacienți, deopotrivă.

„Noul Nostradamus” și schimbările planetare

Dincolo de descoperirea leacului pentru cancer și HIV, „Noul Nostradamus” Baba Vanga a vorbit despre sfârșitul erei petroliere, în 2024.

Dacă profețiile femeii se adeveresc, în 2024 vom trece definitiv la surse regenerabile de energie, în detrimentul celor tradiționale, care poluează foarte mult.

Baba Vanga a lăsat în urmă o mulțime de profeții, care merită analizate și dezbătute. Chiar dacă unele din cele mai controversate sunt greu de verificat, acuratețea Babei Vanga în privința unor evenimente a generat admirație din partea unora dintre cei mai prolifici oameni de știință din lume.