Baba Vanga, profeție cumplită pentru 2022! Nu e vorba de războiul din Ucraina

Baba Vanga, profeție cumplită pentru 2022! Nu e vorba de războiul din Ucraina
Publicat: 25/07/2022, 07:27
Actualizat: 25/07/2022, 16:12

Celebra clarvăzătoare Baba Vanga a lăsat în urmă numeroase profeții, inclusiv pentru anul 2022. Unele dintre ele s-au și adeverit.

Cunoscută drept „Nostradamus din Balcani”, femeia oarbă din Bulgaria a prezis atentatele teroriste de la 11 septembrie 2022 din New York, moartea Prințesei Diana și chiar dezastrul nuclear de la Cernobîl.

Chiar dacă a murit în urmă cu 25 de ani, Baba Vanga a lăsat în urmă profeții alarmante.

Colaj: Captură. Baba Vanga, profeții despre Covid-19

Baba Vanga, despre lipsa apei

Baba Vanga a avertizat că orașele vor rămâne fără apă, cu consecințe politice nebănuite, iar țările vor fi obligate să găsească soluții alternative.

Profeția ei cumplită survine după ce, de exemplu, cetățenii din Kent, Marea Britanie, au primit un avertisment legat de apă, pe care o pot folosi doar pentru „utilizări esențiale”, în contextul caniculei groaznice.

Europa este „topită” de temperaturi de 50 de grade Celsius, iar activiștii de mediu au lansat un apel similar.

Baba Vanga a mai susținut că Asia și Australia vor fi afectate de „inundații uriașe” și cutremurele și tsunami-urile vor face ravagii.

Aceasta a mai prezis foamete în India, din cauza scăderii temperaturii. Clarvăzătoarea a vorbit inclusiv de o nouă pandemie, venită din Siberia, cauzată de un virus înghețat, care va fi eliberat de schimbările climatice!

O profeție credibilă pentru 2022 este și acapararea oamenilor de către realitatea virtuală, după ce aceștia petrec foarte mult timp în fața monitoarelor.

Liderii lumii s-au sfătuit cu Baba Vanga

Mulți cred că profețiile Babei Vanga continuă să se adeverească. Înainte de moartea sa în 1996, sute de oameni au venit să o cunoască, inclusiv din Japonia.

Baba Vanga a trăit izolată într-un sătuc din munții Kozhuh din Bulgaria. După încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial, mulți lideri europeni și sovietici au venit pentru sfaturi la Baba Vanga, considerând-o un adevărat „oracol”.

Chiar și liderul sovietic Leonid Brezhnev s-a întâlnit cu Baba Vanga, cel puțin o dată, înainte să moară, în 1982.

Dar nu toate profețiile Babei Vanga s-au adeverit. Studiile sugerează că presupusele ei profeții au o rată de „succes” de 85%, o emblemă care a făcut-o celebră în Europa și fostele țări ale blocului sovietic, scrie metro.co.uk.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase