VIDEO | Ce propunere „indecentă” a primit Simona Țăranu și de la cine

Publicat: 25/09/2022, 11:05
Actualizat: 25/09/2022, 12:38

Simona Țăranu, una dintre cele mai apreciate și îndrăgite prezentatoare tv din țară, a fost invitata lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA, difuzat sâmbătă, 24 septembrie. Printre altele, ea a dezvăluit și o propunere inedită primită, pe care a catalogat-o „un pic cam indecentă”.

S-a întâmplat pe când vedeta postului DigiSport avea 20-21 de ani și trebuia să aleagă pe ce drum al vieții vrea să meargă.

Simona Țăranu: „Ieșeam din zona mea de confort mult prea mult”

Invitată la podcastul ALTCEVA, Simona Țăranu a fost întrebată de Adrian Artene dacă astăzi ar mai opta pentru televiziune sau ar încerca un alt drum, cum ar fi cinematografia.

„Pentru că a existat tentația de a te îndrepta către platourile de filmare…”, i-a ridicat mingea la fileu Adrian Artene.

„Și m-am dus. Mi-am dorit, dar nu s-a ivit. Într-adevăr, am primit un rol, de fapt, două, total nepotrivite pentru mine. Erau un pic cam indecente și ieșeam din zona mea de confort mult prea mult. Consideram că imaginea pe care eu o vând la televizor, cu imaginea din acel, un serial și un film, nu se potrivește. Acea imagine nu se potrivește și am refuzat. Mi-a părut rău, dar nici cei de la Digi nu au reacționat prea bine pentru că era un rol cam indecent. Într-adevăr, în două producții cu mult haz, dar total nepotrivite pentru mine ca actor” – Simona Țăranu.

Chestionată dacă azi ar accepta „aceeași ofertă”, Simona Țăranu a răspuns: „Nu, pe același rol, nu! Pentru că îmi este foarte greu. Eu nu am pregătire și, cumva, m-aș fi… aș fi jucat firesc, natural, cum îmi vine”.

Simona Ţăranu s-a născut pe 17 noiembrie 1988, la Piatra Neamţ, și provine dintr-o familie de ingineri. Ea a absolvit Colegiul Naţional Petru Rareş din Piatra Neamţ, apoi s-a mutat la Bucureşti, unde a studiat Cinematografie şi Televiziune la Universitatea Media.

S-a angajat la Digi 24, acolo unde prezenta ştirile din weekend, după care, în 2011, s-a mutat la Digi Sport. Simona Țăranu se declară o mare admiratoare a echipei spaniole de fotbal FC Barcelona.

Vă recomandăm să citiți și:

VIDEO | Despre originile inedite ale Simonei Țăranu: „Străbunica mea din partea mamei a fost nepoata vărului lui Ion Creangă. Dacă mă duc la mormânt, pe cruce scrie Eleonora Creangă”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase