VIDEO | Simona Țăranu, despre alegerile făcute în viață. „El m-a luminat, mi-a deschis ochii!”

Publicat: 24/09/2022, 11:16
Actualizat: 24/09/2022, 12:14

Simona Țăranu, una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din țară, este invitata lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA ce va fi difuzat sâmbătă, 24 septembrie, începând cu ora 19:00. Printre altele, jurnalista a vorbit și despre alegerile făcute în viață, destăinuindu-se cu privire la bărbatul care a jucat un rol foarte important în devenirea ei profesională.

„Am avut un profesor de română fix în ultimul an, care cumva m-a luminat, că întotdeauna bunicul meu spunea «Dumnezeu lucrează prin oameni». Și cumva m-a luminat așa, a apărut… Doamna diriginte, profesoară de română, a fost nevoită să ne părăsească, a intrat în medical și a venit acest profesor de limba română, colaborator al Universității Media din București, fosta Fundația Media-Pro Tv. Și el m-a luminat, mi-a deschis ochii către această cale. Erau foarte mulți din Piatra care urmau această facultate” – Simona Țăranu

Întrebată de Adrian Artene dacă gândul tău era spre mănăstire și vreodată s-a gândit să urmeze această cale, frumoasa prezentatoare a știrilor sportive de la Digi Sport a răspuns: „Mergeam la mănăstire pentru că, evident, aveam legături, bunicul meu fiind preot. Dar, acolo, într-adevăr, era de muncă și nu știu dacă firea mea și hazul s-ar fi potrivit, s-ar fi integrat. Da, într-adevăr, bunicul m-a ajutat foarte mult să-l descopăr pe Hristos, să mă integrez, să înțeleg, dar nu cred că acela ar fi fost momentul potrivit”.

Cine este Simona Țăranu

Simona Ţăranu s-a născut pe 17 noiembrie 1988, la Piatra Neamţ, și provine dintr-o familie de ingineri. A absolvit Colegiul Naţional Petru Rareş din Piatra Neamţ, apoi s-a mutat la Bucureşti, unde a studiat Cinematografie şi Televiziune la Universitatea Media.

S-a angajat la Digi 24, acolo unde prezenta ştirile din weekend, după care, în 2011, s-a mutat la Digi Sport, fiind o mare admiratoare a echipei spaniole de fotbal FC Barcelona.

Simona povestește la ALTCEVA despre cum televiziunea a întors-o din drumul către mănăstire, despre legătura de familie pe care o are cu Ion Creangă și dezvăluie care este sportivul căruia i-ar acorda o zi din viața ei.

Urmărește interviul integral cu Simona Țăranu, sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 19, doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Vă recomandăm să citiți și:

VIDEO | Despre originile inedite ale Simonei Țăranu: „Străbunica mea din partea mamei a fost nepoata vărului lui Ion Creangă. Dacă mă duc la mormânt, pe cruce scrie Eleonora Creangă”

VIDEO | Simona Țăranu a găsit o metodă prin care scapă de emoțiile negative: „Sunt momente în care simt nevoia să mă eliberez, să plâng. De aceea, aleg varianta aceasta”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase