Instructorul auto a cerut ”examen” într-o parcare din Capitală. Agresiune sexuală pentru permisul de conducere | DETALII EXCLUSIVE

Instructorul auto a cerut ”examen” într-o parcare din Capitală. Agresiune sexuală pentru permisul de conducere | DETALII EXCLUSIVE
Publicat: 11/10/2023, 13:29
Actualizat: 11/10/2023, 13:30

Șantajurile sexuale în rândul instructorilor auto nu sunt o noutate. Gândul a intrat, însă, în posesia unor informații care arată unul dintre locurile preferate de acești indivizi pentru a șantaja tinerele care își doresc, cu ardoare, permisul de conducere.

Traseele stabilite de Poliția Rutieră pentru examenul auto este binecunoscut fiecărui instructor auto. Cei mai mulți dintre aceștia, aleg, pentru cursanți, zonele prin care urmează examinarea auto alături de polițiștii rutieri.

În acest context, există și excepții nefericite. Din păcate, sunt doamne sau domnișoare care atrag atenția unor instructori cu apucături perverse. Cazul unei tinere de 18 ani este elocvent.

Instructor cu apucături perverse, abuzuri lângă cel mai cunoscut complex comercial de lângă București

Ancheta penală demarată în acest caz dezvăluie că faptele reprobabile comise de instructorul auto respectiv au avut loc într-o parcare. Surse judiciare au dezvăluit, în exclusivitate pentru Gândul, că ”dom’ profesor” în ale circulației rutiere din Ilfov folosea parcarea din spatele complexului comercial Cora Pantelimon pentru plăcerile sexuale.

Bărbatul, precizează aceleași surse, locuiește în orașul Pantelimon, iar clienții săi sunt, îndeosebi, din județul Ilfov.

În acest context, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Ilfov a atras atenția asupra cazului în care o tânără de 18 ani a fost agresată sexual și santajată de un instructor auto care îi putea fi tată! ”Gheața” a fost spartă, astfel, de o tânără curajoasă care le-a povestit polițiștilor experiența prin care a fost obligată să treacă.

Omul, de 55 de ani, șofer de meserie, nu a ezitat să abuzeze de tânără, dar a fost prins în flagrant

Într-o primă fază, precizează reprezentanții IPJ Ilfov, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au fost sesizați în mod direct, de către tânără cu privire la faptul că, în ziua de 2 octombrie, a fost agresată sexual și șantajată de către instructor.

Ulterior, polițiștii de Investigații criminale au verificat informațiile și au așteptat următoarea programare a instruirii tinerei pentru traseu. Astfel, pe 9 octombrie, oamenii legii de la IPJ Ilfov l-au surprins, în flagrant, pe instructorul care se afla ”în plin avânt” de abuz sexual cu tânăra cursantă.

IPJ Ilfov precizează că la data de 10 octombrie a.c., instructorul auto a fost prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți. Pentru fapta sa, magistrații au decis arestarea preventivă a instructorului pentru 30 de zile.


Citește și:

Raed Arafat, palestinian de origine: ”Ce s-a întâmplat în Israel nu poate avea nicio logică sau justificare, este INUMAN şi CRIMINAL”

EXCLUSIV | Medicul Cornel Petreanu nu purta centura de siguranță în momentul accidentului. Ipoteza SUICIDULUI, luată în calcul de anchetatori

EXCLUSIV | În timp ce MAFIA JOCURILOR DE NOROC opera nestingherită, șefii de facto ai ONJN au tocat bani în 7 vacanțe de lux într-un singur an!

EXCLUSIV | Dezvăluirile GÂNDUL, confirmate de un expert în jocurile de noroc! Cum acționează MAFIA PĂCĂNELELOR: ”Sunt spălați bani care pot proveni din droguri sau din prostituție”

EXCLUSIVITATE NAȚIONALĂ | GÂNDUL dezvăluie cine pune presiune pe Guvern: MAFIA PĂCĂNELELOR!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
A crezut că a BĂUT peste măsură și a ajuns la spital. Medicii, ȘOCAȚI de...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Bărbat de 33 de ani, răpit din parcarea unui bloc din Capitală! Acesta a fost...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
DECIZIE DRASTICĂ pentru toți posesorii de mașini. Abia acum S-A AFLAT ce s-a întâmplat: A...
Surpriză la pompă, înainte de Paște. Prețurile carburanților
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
André-Marie Ampère, unul dintre fondatorii științei electromagnetismului clasic