EXCLUSIV | Medicul Cornel Petreanu nu purta centura de siguranță în momentul accidentului. Ipoteza SUICIDULUI, luată în calcul de anchetatori

EXCLUSIV | Medicul Cornel Petreanu nu purta centura de siguranță în momentul accidentului. Ipoteza SUICIDULUI, luată în calcul de anchetatori
Publicat: 09/10/2023, 14:01
Actualizat: 10/10/2023, 09:58

Medicul Cornel Petreanu, anchetat în dosarul șpăgii de la spitalul ”Marius Nasta” din București, a decedat în urma unui teribil accident de circulație, iar anchetatorii încearcă să găsească răspunsuri la toate semnele de întrebare apărut până acum.

Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 09:40, în zona Otopeni, pe DN1. La kilometrul 18, un autoturism a intrat în coliziune cu structura pasajului căii ferate, pe partea dreaptă, iar echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul șoferului.

În exclusivitate pentru Gândul, surse judiciare au declarat că mașina medicului Cornel Petreanu va fi supusă unei expertize tehnice, iar ipoteza suicidului este luată în calcul, din cauză că la locul accidentului nu au fost descoperite urme de frânare și, mai mult, medicul nu ar fi purtat centura de siguranță în momentul impactului care i-a fost fatal.

”Mașina medicului Cornel Petreanu de la spitalul Marius Nasta va fi expertizata. Anchetatorii verifică ipoteza suicidului, întrucât nu au existat la fața locului urme de frânare, viteza fiind destul de mare atunci când acesta a intrat direct în capul de pod pentru calea ferată”, au transmis surse judiciare pentru Gândul.

Aceleași surse judiciare au confirmat pentru Gândul că ”medicul Cornel Petreanu nu purta centura de siguranță la momentul impactului”.

Medicul Petreanu fusese eliberat din arest preventiv în urmă cu o săptămână și se afla sub control judiciar. (alte informații AICI)

Telefonul mobil al medicului nu a fost găsit

Potrivit unor surse judiciare, Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea cercetează cauza, iar telefonul mobil al medicului nu a fost găsit până în prezent.

Medicul era căsătorit și avea un copil în vârstă de 10 ani,

”La data de 8 octombrie a.c., în jurul orei 9:40, polițiștii orașului Otopeni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN1, la km 18, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Otopeni și ai Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, iar din primele verificări au constatat faptul că, un bărbat, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1, în zona km 18, ar fi intrat în coliziune cu structura pasajului căii ferate, aflată de pe partea dreaptă a direcției de deplasare. Echipajul medical a declarat decesul bărbatului respectiv” se precizează în comunicatul IPJ Ilfov.

Medicii de la ”Marius Nasta” ar fi primit bani și bunuri pentru a face controale pre şi postoperatorii

Medicii de la Spitalul ”Marius Nasta” ar fi primit bani și bunuri pentru a face controale pre şi postoperatorii şi pentru a realiza intervenţii chirugicale, spun anchetatorii.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu poliţişti din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie au făcut patru  percheziţii domiciliare (două dintre acestea în cadrul Insitutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, Bucureşti) în cadrul a două dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de luare de mită şi dare de mită.

”În cele două cauze s-a reținut că, pe parcursul anilor 2022 – 2023, mai mulţi medici din cadrul Institutului de Pneumoftiziologie «Marius Nasta», Bucureşti au primit, în mod repetat, diferite sume de bani şi bunuri de la diferiţi pacienţi ai acestui spital, în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu (efectuarea controalelor pre şi postoperatorii şi realizarea intervenţiilor chirugicale)”, a transmis Parchetul Tribunalului București. (mai multe detalii AICI)


Citește și:

EXCLUSIV VIDEO | Premierul Marcel Ciolacu, alături de Codin Maticiuc și BRomania, la lansarea trailerului ”Miami Bici 2”: ”Welcome to Buzău!”

EXCLUSIV | În timp ce MAFIA JOCURILOR DE NOROC opera nestingherită, șefii de facto ai ONJN au tocat bani în 7 vacanțe de lux într-un singur an!

BREAKING NEWS | Corpul de Control de la Finanțe l-a găsit vinovat pe iubitul șefei de facto a ONJN după ce a dat buzna la cazinoul din Mariott: ”Acțiune arbitrară, subiectivă”

EXCLUSIV | Dezvăluirile GÂNDUL, confirmate de un expert în jocurile de noroc! Cum acționează MAFIA PĂCĂNELELOR: ”Sunt spălați bani care pot proveni din droguri sau din prostituție”

EXCLUSIVITATE NAȚIONALĂ | GÂNDUL dezvăluie cine pune presiune pe Guvern: MAFIA PĂCĂNELELOR!

Adina Anghelescu
Cunoscut jurnalist de investigatii, generatia presei anilor '90, prin condeiul căreia au trecut toate marile scandaluri ale ultimilor 30 de ani. Licențiat mai mult
Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Șoferii nu pot fi obligați prin lege. Gestul la volan pentru care niciun polițist nu...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Urangutan văzut în premieră cum a folosit plante medicinale pentru a se trata