Horoscop săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022. Gemenii se reinventează

Horoscop săptămâna 30 mai - 5 iunie 2022. Gemenii se reinventează
Publicat: 30/05/2022, 08:15

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 30 mai – 5 iunie 2022, pentru toate zodiile. Săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022 ne aduce ocazia unor clarificări și unor perspective mai clare asupra unor situații financiare.

Săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022 se remarcă printr-o Lună Nouă în zodia Gemeni, care se va forma chiar în prima zi a perioadei analizate și c al cărei impact îl vom resimți până la jumătate de an de acum înainte. Este momentul să plantăm semințele unor noi începuturi și să ne setăm noi intenții de viitor. Pe de altă parte, pe data de 3 iunie, Mercur își reia mersul direct prin zodia Taur și ne oferă ocazia să ne limpezim mintea. Totodată, ne susține să ne punem în practică niște idei financiare legate de modul în care putem să ne creștem și stabilizăm veniturile.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 30 mai – 5 iunie 2022

Săptămâna aceasta, vei observa că îți crește cheful de a pleca în excursii și plimbări, așa că după data de 3 iunie îți poți planifica o minivacanță. Fii atent la ideile care îți trec prin minte în perioada aceasta pentru că te pot ajuta să-ți crești și veniturile. Mercur va reveni în mers direct și ai toate șansele să depășești niște blocaje financiare care au apărut în ultima perioadă.

Horoscop săptămânal Taur: 30 mai – 5 iunie 2022

Odată cu revenirea în mers direct a lui Mercur în zodia ta, vei observa că mintea ți se limpezește și ai mai multă încredere în raționamentul tău. Totodată, poți purta niște discuții pe care le-ai tot evitat și poți lua niște decizii importante în plan personal. Luna Nouă îți poate aduce noi oportunități de a-ți stabiliza veniturile.

Horoscop săptămânal Gemeni: 30 mai – 5 iunie 2022

Mercur, guvernatorul tău, reintră în mers direct și acest aspect te ajută să-ți mai liniștești mintea și să scapi de unele frământări. Totodată, te ajută să lași în spate niște frici și trecutul în sine. Luna Nouă se petrece în zodia ta și îți aduce o nouă etapă în viața personală sau relațională. Este o perioadă bună să te reinventezi.

Horoscop săptămânal Rac: 30 mai – 5 iunie 2022

S-ar putea să începi săptămâna cu o serie de frământări, neliniști și confuzii, însă ai ocazia să te desprinzi de ceva din trecutul tău cu care nu mai rezonezi. Încearcă să îți asculți mai mult vocea interioară și să te odihnești corespunzător. Pe de altă parte, este o perioadă bună pentru a te reîntâlni și reconecta cu prietenii, dar și pentru a-ți organiza niște planuri de viitor.

Horoscop săptămânal Leu: 30 mai – 5 iunie 2022

Mercur revine în mers direct în sectorul tău profesional și te ajută să vezi mai clar o situație cu care te confrunți. Poți avea curajul necesar să iei o decizie majoră legate de carieră, inclusiv să faci o reconversie profesională. În plus, Luna Nouă te ajută să intri în noi proiecte, în noi organizații și să te asociezi cu persoane importante.

Horoscop săptămânal Fecioară: 30 mai – 5 iunie 2022

Este o săptămână bună să-ți reanalizezi direcția profesională pe care te afli, să-ți reorganizezi responsabilitățile și să iei niște decizii profesionale importante. Vei observa că se va îmbunătăți comunicarea cu superiorii. Unii nativi pot învăța ceva nou, se pot înscrie la un curs, astfel încât să obțină o diplomă și să facă progrese profesionale.

Horoscop săptămânal Balanță: 30 mai – 5 iunie 2022

În această perioadă ești destul de curios și îți dorești să înveți lucruri noi, să explorezi și să descoperi noi domenii. Poți afla informații importante sau niște adevăruri. Pe de altă parte, cu Mercur în mers direct, poți ajunge mai ușor la o înțelegere cu partenerul de viață în privința bugetului comun sau în privința unei investiții. Poți rezolva contexte ce țin de credite și partaje.

Horoscop săptămânal Scorpion: 30 mai – 5 iunie 2022

Mercur își revine în mers direct prin sectorul relațiilor tale și te va sprijini să-ți îmbunătățești comunicarea cu partenerul de viață. Poți vedea mai clar situații care țin de viața de cuplu, iar din punct de vedere profesional, te poate ajuta să clarifici neînțelegerile cu colaboratorii și chiar să semnezi noi contracte. În plus, și Luna Nouă din Gemeni te poate ajuta să obții un credit sau să faci un partaj.

Horoscop săptămânal Săgetător: 30 mai – 5 iunie 2022

Luna Nouă se petrece în sectorul relațiilor tale și deschide o nouă etapă în viața de cuplu. Îți poți reevalua relația în care te afli și poți ajunge la concluzia că este nevoie să-ți schimbi atitudinea față de partener. Pe de altă parte, Mercur în mers direct te ajută să-ți clarifici niște situații profesionale și chiar să iei niște decizii importante legate de locul de muncă sau de starea ta de sănătate.

Horoscop săptămânal Capricorn: 30 mai – 5 iunie 2022

Săptămâna aceasta vezi mai clar o situație sentimentală prin care treci și poți lua niște decizii importante în legătură cu o poveste de dragoste sau cu copiii, dacă ești părinte. Vei observa că îți exprimi mai ușor sentimentele față de cei dragi. Pe de alta parte, Luna Nouă poate aduce o nouă etapă profesională, inclusiv o reorganizare a programului de muncă și a stilului de viață.

Horoscop săptămânal Vărsător: 30 mai – 5 iunie 2022

Luna Nouă se petrece în sectorul iubirii tale, așa că dacă ești singur te poți aștepta la o nouă poveste de dragoste. Totodată, este o perioadă bună să-ți schimbi modul de manifestare a sentimentelor față de cei dragi. Și în familie se vor clarifica niște neînțelegeri și vei ajunge mai ușor la o viziune comună cu părinții. O serie de blocaje care vizau actele unei locuințe se pot rezolva.

Horoscop săptămânal Pești: 30 mai – 5 iunie 2022

Atât Luna Nouă din Gemeni, cât și Mercur în mers direct, te pot ajuta să-ți clarifici niște gânduri și să rezolvi neînțelegerile care au apărut cu cei dragi. S-ar putea să decizi să te muți. Poți rezolva situații ce țin de actele unei locuințe, poți face negocieri foarte bune (după data de 3 iunie) și poți obține acte și aprobări de care ai nevoie demersurile tale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu...
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O...
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Raportul lui Blinken este aşteptat să critice Israelul şi nu ar încălca termenii referitori la...
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
Este interzis pentru cei care stau la parter. Decizie pentru proprietarii de apartamente
Codul Rutier 2024. Amenzi mari pentru șoferii care încalcă această regulă
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce se întâmplă pe piaţa medicamentelor din România?