Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 august 2021. Racii își pot pierde încrederea în prieteni

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 august 2021. Racii își pot pierde încrederea în prieteni
Publicat: 28/08/2021, 09:16

Horoscopul zilei de 28 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin zodia Taur, însă se va întâlni aici cu planeta neprevăzutului, Uranus, aflat în retrogradare. Astfel, aspectul va potența dorința de a sparge tiparele și de a face schimbări în viața noastră, însă ne va imprima și o stare generală de nesiguranță și teamă.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 28 august 2021

Dragoste

Este o zi bună pentru a reaprinde pasiunea în viața de cuplu sau pentru a da curs unei idile apărute în urma unei atracții neașteptate.

Carieră și bani

Încearcă să nu te avânți în investiții sau decizii financiare care implică o sumă prea mare de bani. Pot veni oportunități de creștere a veniturilor, însă și cheltuieli neașteptate.

Sănătate

Este posibil să fii mai agitat decât de obicei și chiar mai irascibil. Fă mai mult sport și dedică-te acelor activități care-ți fac plăcere.

Horoscop zilnic Taur – 28 august 2021

Dragoste

Este multă agitație în viața ta personală și s-ar putea să simți mai mult ca niciodată nevoia de libertate, de evadare, de a fi independent. Posibil să ți se accentueze o serie de nesiguranțe și incertitudini vizavi de viitor.

Carieră și bani

Ai mai multă grijă la modul în care te expui în public pentru că poți comite erori fără să-ți dai seama.

Sănătate

Este posibil să resimți o stare de teamă mai accentuată ca de obicei, însă Luna îți traversează zodia și te poate ajuta să te reechilibrezi emoțional.

Horoscop zilnic Gemeni – 28 august 2021

Dragoste

Te simți nesigur pe tine și s-ar putea să nu vezi deloc clar o situație cu care te confrunți. Poate să te macine o problemă partenerială mai veche căreia nu-i găsești răspuns.

Carieră și bani

Este momentul să spui lucrurilor pe nume și să cauți să rezolvi o problemă financiară sau contractuală mai veche cu care te tot confrunți.

Sănătate

Ți se cere mai multă atenție la afecțiuni mai vechi care se pot manifesta astăzi și-ți pot crea stări anxioase. Dacă îți vei reprima emoțiile, vei avea mai mult de suerit. Vorbește cu o persoană de încredere care te poate înțelege.

Horoscop zilnic Rac – 28 august 2021

Dragoste

Posibil ca astăzi să-ți pui la punct prietenii. Te-ai cam săturat să fii acolo pentru toți, dar reciproca să nu fie valabilă sau ceilalți să profite de grija ta. În plus, simți că-ți pierzi încrederea într-o persoană din anturaj și asta te frământă.

Carieră și bani

S-ar putea să dezvolți sentimente de nesiguranță vizavi de un asociat sau de un proiect în care ești implicat. Azi nu-ți face planuri de viitor pentru că se vor da peste cap rapid.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă astăzi vei resimți o mai mare stare de agitație și irascibilitate și nevoie de a te desprinde ceva.

Horoscop zilnic Leu – 28 august 2021

Dragoste

În cuplu este o zi care poate aduce dialoguri serioase și reluarea unor teme de discuție mai vechi. Ai grijă mai multă la autoritatea pe care o impui, mai ales în fața părinților pentru că poți da naștere unor tensiuni.

Carieră și bani

Deși este weekend, te poate măcina o situație profesională. Posibil să vrei să faci schimbări în carieră, să renunți la niște obiective avute, să pleci dintr-un loc unde te simți constrâns.

Sănătate

Dincolo de stresul profesional nu se întrevăd probleme de sănătate. Atenție la unele activități care te pot solicita prea mult.

Horoscop zilnic Fecioară – 28 august 2021

Dragoste

Posibile tensiuni cu cei din jur pe baza unor viziuni diferite sau din cauza unor principii de viață diferite.

Carieră și bani

S-ar putea să fii mai dornic de explorare și de cunoaștere, să vrei să pătrunzi tainele unui noi domeniu, să înveți ceva nou.

Sănătate

Bine ar fi să nu-ți strici buna dispoziție din cauza faptului că ceilalți nu sunt pe aceeași lungime de undă cu tine.

Horoscop zilnic Balanță – 28 august 2021

Dragoste

Este o zi destul de pasională și îți pot reîmprospăta viața sentimentală. Totuși, ține cont că de la pasiune la tensiune este doar un singur pas,, mai ales dacă sunt la mijloc unelle discuții financiare.

Carieră și bani

Azi fii mai atent la tot ce ține de clauze contractuale, la acte, la termeni și condiții. Vor fi nativi care se vor stresa pentru că nu pot plăti ceva la timp.

Sănătate

Te bucuri de o stare de spirit bună, în ciuda temerilor și angoaselor care se pot intensifica acum, mai ales dacă emoțional nu treci printr-o perioadă favorabilă.

Horoscop zilnic Scorpion – 28 august 2021

Dragoste

Nici astăzi nu este o zi ușoară în cuplu și este posibil ca acolo unde situația este fragilă să apară o ruptură. Luna în conjuncție cu Uranus poate aduce fel și fel de surprize și răsturnări de situație.

Carieră și bani

Deși este weekend, va trebui să ai mare grijă la relația cu colaboratorii și partenerii de afaceri pentru că pot apărea situații greu de gestionat și te poți confrunta cu unele incertitudini și nesiguranțe.

Sănătate

S-ar putea ca surplusul de energie de astăzi să nu te ajute prea mult, ba chiar să-ți declanșeze niște stări emoționale ciudate și greu de înțeles.

Horoscop zilnic Săgetător – 28 august 2021

Dragoste

Nu ai prea mare dispoziție de flirt sau dacă ești implicat într-o astfel de situație sau în discuții de început de relație, azi s-ar putea să le închei definitiv.

Carieră și bani

Pot veni sarcini și activități neprevăzute care să-ți dea peste cap niște planuri și asta să te enerveze la culme. Nu te suprasolicita!

Sănătate

Sunt posibile probleme de sănătate care vizează zona gâtului, a cefei, a tiroidei și a sistemului endocrin, chiar și probleme cu dantura.

Horoscop zilnic Capricorn – 28 august 2021

Dragoste

Pot apărea suprize și evenimente neașteptate în viața sentimentală sau, în cazul altor nativi, copiii pot avea nevoi și cerințe surprinnzătoare.

Carieră și bani

Dedică-ți ziua activităților creative, poate unei pasiuni de care în mod normal nu ai timp. Simțul artistic te poate lua prin surprindere și pe tine și pe cei din jur.

Sănătate

Faptul că nu te poți dedica mai mult propriei tale persoane sau activităților care te relaxează te va enerva, așa că renunță la ceea ce nu este prioritar pentru micile tale bucurii.

Horoscop zilnic Vărsător – 28 august 2021

Dragoste

Relațiile cu familia pot fi mai conflictuale astăzi și ar trebui să faci un efort de înțelegere, să dai dovadă de mai multă îngăduință, mai ales cu părinții.

Carieră și bani

S-ar putea ca programul de azi să-ți fie dat peste cap din cauza unor treburi gospodărești, poate apare o urgență legată de casă pe care va trebui să o rezolvi.

Sănătate

Starea emoțională este agitată și s-ar putea să simți o nevoia mare de a te detașa de ceva din trecut, de a trece pedste o traumă.

Horoscop zilnic Pești – 28 august 2021

Dragoste

Azi ai mai mult curaj să-ți exprimi sentimentele și trăirile, însă ai grijă că ceea ce spui poate fi mult prea surprinzător pentru alții. Ți tu, la rândul tău, poți fi surprins de ceea ce auzi.

Carieră și bani

Cu greu ajungi la aceeași viziune cu cei dragi și mai ales cu persoanele cu care negociezi, indiferent că este vorba de o negociere banală, de petrecere a timpului liber.

Sănătate

Pot veni și vești neplăcute care să te bulverseze emoțional. Ai mai multă grijă la deplasările pe care le întreprinzi astăzi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Ana Maria, tânăra ucisă în Orhei, ar fi ieșit din casa presupusului criminal pe picioarele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului