VIDEO | Horoscopul zilei de 28 iulie 2022. Lună Nouă în zodia Leu

Horoscopul zilei de 28 iulie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se petrece o Lună Nouă în zodia Leu, care vine cu noi începuturi și ne oferă ocazia să ne setăm noi idealuri. Totodată, într-o săptămână atât de tensionată ca aceasta, Luna Nouă aduce un gram de bucurie și optimism.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Luna Nouă din Leu se petrece chiar în sectorul iubirii tale și-ți aduce ocaza unor noi începuturi  în viața sentimentală. Cei singuri pot începe o nouă idilă, iar alți nativi pot deveni părinți sau pot lua decizia aceasta.

Horoscop zilnic Taur

Luna Nouă din Leu poate aduce un nou început în viața ta personală, în special în relația cu familia. Poate porți o discuție importantă cu părinții care-ți schimbă viața, poate te împaci cu cei dragi sau poate alegi să te muți de acasă.

Horoscop zilnic Gemeni

Perioada aceasta te susține să faci negocieri, tranzacții, să înveți lucruri noi și chiar să semnezi acte importante. Ideile pe care le ai sunt revoluționare și pot avea șanse mari să prindă contur. Poți purta dialoguri și poți primi vești care să-ți traseze noi direcții.

Horoscop zilnic Rac

Luna Nouă din Leu poate aduce noi începuturi în sectorul financiar, poate fi vorba de o nouă sursă de venit sau de implicarea ta într-un proiect nou care-ți crește bugetul. Unii Raci pot să-și monetizeze propriile talente.

Horoscop zilnic Leu

Luna Nouă se petrece în zodia ta și promite noi începuturi în plan personal, promite schimbări radicale în viața ta, în relația ta și este posibil ca unele să fie destul de inconfortabile, însă necesare pentru evoluție.

Horoscop zilnic Fecioară

Luna Nouă din Leu te susține să te detașezi de trecut și de toate suferințele și minusurile avute, dar mai ales să ierți pe cineva și să te ierți pe tie pentru deciziile luate. Posibile dialoguri neașteptate cu persoane din trecut.

Horoscop zilnic Balanță

Luna Nouă din Leu aduce noi începuturi în relația cu prietenii, dar dă și un restart vieții de cuplu. Poți cunaște persoane noi care se vor dovedi de ajutor în viitor. De asemenea, te poți implica în noi proiecte profesionale.

Horoscop zilnic Scorpion

Luna Nouă din Leu îți aduce noi începuturi în carieră. Ai șansa să te afirmi, să iei decizii importante și chiar să faci o schimbare de direcție profesională.

Horoscop zilnic Săgetător

Luna Nouă din Leu poate aduce noi viziuni de viitor, noi orizonturi care vizează atât viața personală, cât și cea profesională. Poți să-ți schimbi sistemul de valori, filozofiile de viață și convingerile pe baza cărora te ghidezi.

Horoscop zilnic Capricorn

Luna Nouă din Leu poate aduce noi experiențe intime, indiferent că ești singur sau parte a unui cuplu. Dă un restart relației tale intime. Totuși, ai grijă că relațiile pasionale începute acum pot fi transformatoare pentru tine. Tot lunația este responsabilă cu noi afaceri și noi proiecte financiare care apar în viața ta.

Horoscop zilnic Vărsător

Luna Nouă din Leu se petrece chiar în sectorul relațiilor tale și poate aduce noi începuturi în viața de cuplu, noi începuturi neașteptate și radicale. Poți lua decizii importante acum, poți decide să te muți cu partenerul sau vă luați un angajament de viitor. Cei singuri pot începe noi relații.

Horoscop zilnic Pești

Luna Nouă din Leu îți aduce noi începuturi ce vizează locul de muncă. Poate fi vorba de noi activități, noi atribuții și cerințe sau un nou program de muncă. Este o perioadă bună să-ți îmbunătățești stilul de viață.