VIDEO | Horoscop carieră săptămâna 5-11 decembrie 2022. Nativii unei zodii ajung să se consume mult prea mult

Publicat: 03/12/2022, 10:30
Actualizat: 09/12/2022, 22:28

Berbec – Amplificarea imaginii profesionale!

Ambițiile și obiectivele tale profesionale vor începe să fie din ce în ce mai mult în vizorul tău pe măsură ce Mercur și Venus intră în Capricorn săptămâna aceasta activând sectorul carierei tale. Modul în care te prezinți, experiența acumulată dar și abilitatea de a cultiva relații eficiente cu persoane importante va fi evidențiată.Poți manifesta un interes mai mare în politică sau organizații de acest gen.

Taur – Abordare directă și tranșantă!

Din cauza atitudinii rebele și noncoformiste pe care o în prima zi a săptămânii, devine o adevărată provocare să te conformezi unor reguli sau standarde profesionale mai convenționale. Pe de altă parte dacă situația unui parteneriat profesional nu este una care să te satisfacă, în virtutea unor informații pe care le descoperi, nu vei ezita să scoți totul la suprafață într-un mod direct și fără prea multă diplomație.

Gemeni – Evită reacțiile impulsive!

Mercur, propriul tău guvernator intră Marți în Capricorn, fapt care te determină să adopți o abordare calculată, pragmatică și metodică în interacțiunea cu ceilalți și mai ales axată pe îndeplinirea obiectivelor. Dacă ești angrenat în discutarea unei relații contractuale, poți deveni totusi destul de tranșant dacă consideri că anumiți termeni sau condiții nu sunt respectate. Evită impulsivitatea și căuta varianta care să te avantajeze cu mai multă răbdare!

Rac – Alianțe constructive!

Ești nevoit să regândești un anumit comportament sau strategie în modul de interacțiune atât personal cât și profesional. Atât Mercur cât și Venus intră în Capricorn activând un sector al parteneriatelor, alianțelor și colaborărilor susținându-te în a deveni mai eficient și mai pragmatic în abordare dar și mai dornic de crea alianțe profesionale stabile și constructive.

Leu – Un stil de muncă metodic și eficient!

Începi săptămâna cu o stare de nemulțumire vizibilă, întrucât va fi o adevărată provocare să-ți păstrezi răbdarea sau diplomația atunci când consideri că-ți sunt încărcate limitele de cineva cu care ești într-o colaborare. Venus, planeta care guvernează sectorul carierei tale intră Sâmbătă în capricorn, fapt care te ajută să devii mai pragmatic, mai eficient dar și mai metodic în stilul de muncă. De asemenea relația cu cei din mediul profesional se va înbunătați.

Fecioara – Reevaluarea unor direcții profesionale!

Luna plină din Gemeni de joi activează sectorul carierei tale scoțând la iveală orice nemulțumire există în modul în care îmbini timpul alocat profesiei cu timpul alocat familiei, căminului sau nevoilor tale personale. Va fi destul de greu să-ți controlezi reacția însă cu ajutorul lui Mercur, guvernatorul tău care intră în Capricorn, ai șansa să ameliorezi situația. Totuși, unele direcții sau obiective profesionale sau modul în care exprimi autoritatea vor avea nevoie de o reevaluare.

Balanță – Asertivitate mai mare!

Modul în care ești perceput sau evaluat profesional de către ceilalți este foarte important pentru tine, mai ales dacă această evaluare vine din partea unei persoane cu o autoritate într-un anumit domeniu. Dacă lucrezi în domenii care țin de promovare, publicitate, marketing, relații internaționale, învățământ poți să devii mai asertiv în modul de prezentare dar și mai atent la eventualele modificări pe care le ai de făcut.

Scorpion – Construiește-ți propria strategie!

Dacă există discuții pe marginea unei relații contractuale, interacțiunea dintre tine și persoana cu care colaborezi poate să fie destul de tensionată, mai ales dacă simți că valoarea, implicarea sau efortul tău nu sunt recompensate corespunzător. Cu cât ești mai detașat și urmezi o anumită strategie în ce anume vrei să demonstrezi cu atât ai mai mult de câștigat. Venus și Mercur intră în capricorn, ajutându-te să dezvolți o gândire strategică și organizată.

Săgetător – O strategie mai eficientă!

O situație neașteptată de natura practică, logistică sau organizatorică agită spiritele la începutul săptămânii în colectivul în care lucrezi, fapt care va antrena diverse tensiuni sau neînțelegeri. Cu răbdare și cu un efort de echipă, lucrurile se pot rezolva satisfăcător. Mercur, planeta care îți guvernează cariera intră marți în Capricorn susținându-te în a dezvolta o strategie mai eficientă în privința planurilor financiare și profesionale.

Capricorn – Regândirea modului de lucru!

Interacțiunea în mediul profesional poate să întâmpine tot felul de tensiuni și neînțelegeri însă cu răbdare acestea pot fi analizate și rezolvate satisfăcător. Este important însă să rămâi realist în privința a ceea ce-ți propui și să mizezi mai mult pe valoarea unor fapte decât a unor cuvinte. Te-ar ajuta să regândești modul sau stilul de lucru, felul în care te organizezi cu sarcinile dar și relația cu cei din jur pentru a vedea dacă există vreo metodă de înbunătățire.

Vărsător – Clarificarea direcțiilor de acțiune!

Este important să găsești un echilibru între prezența și implicarea ta socială în care scopul este asigurarea intereselor la nivel de grup cu timpul alocat lucrurilor importante pentru tine, pentru propriile dorințe, hobby-uri sau chiar talente. Ai nevoie să-ți organizezi timpul mai bine și să te clarifici în privința direcțiilor în care plănuiești să-ți investești în continuare resursele.

Pești – Ce este mai bine pentru tine!

O săptămână mai tensionată în care poți tinde fie să te consumi mai mult fie să te enervezi mai tare. Unele sarcini sociale, un proiect de natură profesională devine mai presant sau poate cineva la conducerea instituției unde lucrezi te suprasolicită. Luna Plină de joi va pune în lumina această situație îndemnându-te să regândești ce este mai important și mai potrivit pentru binele tău.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Lupta unei femei din Peru pentru o „moarte demnă” s-a sfârșit cu o decizie istorică