Scandal la bordul unui avion British Airlines. Fostul premier britanic Gordon Brown, acuzat că ar fi cauzat mutarea unor pasageri la o clasă inferioară

Redactor:
Alexandra Pele
Scandal la bordul unui avion British Airlines. Fostul premier britanic Gordon Brown, acuzat că ar fi cauzat mutarea unor pasageri la o clasă inferioară
O femeie însărcinată în luna a șaptea a fost nevoită să se mute la o clasă inferioară biletului pe care îl plătise pentru un zbor de la Oman la Londra deoarece locul era rezervat pentru fostul premier britanic Gordon Brown.

O femeie însărcinată în luna a șaptea a fost nevoită să se mutela o clasă inferioară biletului pe care îl plătise pentru un zborde la Oman la Londra deoarece locul era rezervat pentru fostulpremier britanic Gordon Brown, scrie Daily Mail.

Gordon Brown a stârnit o adevărată revoltă la bordul unui avionBritish Airways care se întorcea la Londra deoarece se crede că,din cauza lui, mai multe persoane, printre care și o femeieînsărcinată în luna a șaptea au fost mutate de la clasa pe care oplătiseră, la o clasă inferioară. Compania aeriană și-a cerut scuzepentru deranjul creat, dar spune că prezența lui Brown la bordulnavei a fost o coincidență. „Gordon Brown și însoțitorii săi și-aurezervat biletele în avans și nu au nicio legătură cu deranjulcreat”, se arată în comunicatul oficial al BA.

Disputa a început când pasagerii avionului au fost informați căvor fi nevoiți să se mute la o clasă inferioară din cauza unorprobleme de suprarezervare. În Oman, unora de la business class lis-a comunicat că trebuie să ocupe un loc la premium economy,premium economy au fost mutați la economy, iar câțiva pasageri dela clasa economy nu au mai prins niciun loc.

O femeia însărcinată își cumpărase un bilet la premium economypentru a avea loc să se întindă. Ea a fost nevoită să renunțe lalocul care costase 700 de lire. La escala din Abu Dhabi, la bordulavionului s-a urcat fostul premier al Marii Britanii Gordon Brownînsoțit de alte cinci persoane. Pasagerii au concluzionat imediatcă au fost mutați pentru a-i face loc fostului premier. Nervoasă,femeia însărcinată care a preferat să rămână anonimă s-a apropiatde locurile ocupate de delegația Brown și i-a făcut fostuluipremier o fotografie în timp ce dormea. Kisty McNeill, asistentalui Brown, s-a arătat foarte deranjată de gestul femeii.

În legătură cu reacția lui Brown, femeia spune că „el era palid,o întreba pe McNeill când și-au rezervat biletele, de ce eranecesar să călătorească la clasa business și cine suportăcheltuielile călătoriei”, a precizat mai precizat femeia care aînaintat o plângere oficială companiei de zbor.

Fostul premier se întorcea de la un seminar pe care îl susținela Universitatea New York din Adu Dhabi. În urma incidentului,cabinetul lui Brown a precizat: „precum va confirma și BA toatenelămuririle despre suprarezervare și alocarea locurilor nu suntproblema domnului Brown, ci a companiei British Airlines”.

Transfer colosal la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru şi-a ieşit din minţi şi aduce în Liga...
ULTIMA ORĂ. Doliu uriaș în showbiz-ul din România. Vedeta a fost găsită moartă
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
Sunt amantă de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate. Mesajul care...
Irina Begu, luată peste picior înaintea meciului cu Venus Williams! Ce s-a scris despre prietena...
Marea Britanie oferă bani cetățenilor UE pentru a părăsi țara. Ce sumă poate lua un...
Medicii veterinari atrag atenţia. Ivermectina nu se foloseşte pentru tratarea coronavirusului, ci „pentru afecţiuni interne...
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
Ce soluții propune Bill Gates pentru următoarea pandemie: „Vom avea nevoie de investiții uriașe”
ULTIMA ORĂ. Doliu uriaș în showbiz-ul din România. Vedeta a fost găsită moartă
Doamne ferește! Ce a putut face Diana Șoșoacă într-un platou de televiziune. Telespectatorilor nu le-a...
Adevărul SCANDALOS din spatele serialului-fenomen Bridgerton. IMAGINILE care dau de gol, scăpate pe Internet
Legea a fost admisă. Cine sunt românii care pot ieşi mai devreme cu 15 ani...
Medicament minune împotriva cancerului. Descoperirea uimitoare a oamenilor de știință
Ce s-a întâmplat cu Brandi Passante după „Războiul Depozitelor”
Anunțul ȘOC al zilei despre Sebi, băiețelul dispărut de două săptămâni. Ce s-a întâmplat, de...
Mădălina Ghenea, apariție senzuală într-o rochie mulată. Fanii au reacționat: Sophia Loren are o urmașă
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide