ACASĂ Gold, un nou canal de televiziune, se lansează în aprilie

Redactor:
Mădălina Chițu
ACASĂ Gold, un nou canal de televiziune, se lansează în aprilie
PROTV S.A. lansează în aprilie un nou canal de televiziune de nișă - ACASA Gold

PROTV S.A. lansează în aprilie un nou canal de televiziune de nișă – ACASA Gold. Noul post Tv este destinat iubitoarelor de telenovele. Canalul se adresează femeilor cu vârsta cuprinsă între 15 și 49 de ani, dar în special celor de peste 35 de ani.

„Conform studiilor oferite de companiile de cercetare, există o ‘așteptare” foarte mare din partea publicului în ceea ce privește canalele nișate. Este binecunoscut faptul că femeile consumă TV mai mult decât bărbații iar, conform GFK România, în 2011, peste 90% dintre femeile din mediul urban, cu vârsta cuprinsă între 15 și 49 de ani au fost telespectatoare de telenovele. Deși reprezintă 54% din populația urbană a țării, femeile au momentan doar un singur canal tv ce le oferă acest tip de program într-o pondere mare – și anume Acasă Tv. În aceste condiții, un post tv special care să difuzeze marile succese din toate timpurile era necesar și este binevenit. Mai ales în conditiile în care piața de profil este în plină expansiune, iar grila Acasă încearcă să găzduiască tot ceea ce înseamna foarte nou și, în același timp, foarte bun în materie de telenovele”, a declarat Vanessa Cernea, Director Executiv ACASĂ Tv și ACASĂ Gold.

Un loc aparte în grila de programe ACASA Gold îl va avea Colecția Gold, care va prezenta telenovele nemuritoare – producții clasice pe care telespectatoarele le cunosc și doresc să le revadă. „Și în industria telenovelelor putem vorbi despre ‘clasic”. ‚Rosalinda”, ‚Inimă sălbatică”, ‚Înger sălbatic”, sau ‚Clona” sunt titluri pe care iubitoarele de telenovele le revăd cu aceeași plăcere cu care un cinefil revede ‘Casablanca” sau ‚Pe aripile vântului”. ACASĂ Gold va difuza însă și producții mai noi, dacă acestea cadrează, din punct de vedere al conținutului, cu valorile pe care le statutează și le promovează canalul: confort, familiaritate, relaxare, visare, retrăirea momentelor frumoase din viață”, adaugă Vanessa Cernea.

 

×

Ziua Marinei Române, fără spectatori. Klaus Iohannis și Ludovic Orban participă la evenimentele din Portul Militar Constanţa

Publicată de Gandul pe Sâmbătă, 15 august 2020
Gândul LIVE!
Inchide