Cum a reacționat un bărbat după o primă întâlnire RATATĂ. Scrisoarea care a devenit viral pe internet: „Te găsesc mai puțin atrăgătoare, dar…”

Cum a reacționat un bărbat după o primă întâlnire RATATĂ. Scrisoarea care a devenit viral pe internet: Te găsesc mai puțin atrăgătoare, dar...
Publicat: 23/04/2012, 19:34
Actualizat: 24/04/2012, 15:25

Un tânăr din SUA, disperat că fata cu care ieșise nu l-a mai căutat după prima lor întâlnire, a decis să o caute pe internet și i-a scris un e-mail de 1.615 cuvinte, în care i-a explicat de ce ar trebui să-i mai acorde o șansă, scrie Daily Mail.

Femeia, pe nume Lauren, fost atât de înspăimântată când a primit scrisoarea de la Mark, încât a decis să o posteze imediat pe internet.

În e-mail, Mark a scris că, pe parcursul întâlnirii, Lauren s-a jucat foarte mult cu părul, l-a privit de foarte multe ori ochi în ochi și, la final, i-a spus că i-a părut bine să se întâlnească. Conform tânărului, acestea sunt semne clare că Lauren ar dori și o a doua întâlnire.

„Te-ai jucat mult cu părul. Când o femeie face asta, e un semn clar că flirtează. Poți să cauți și pe Google să vezi”, a scris Mark. Din punctul său de vedere, faptul că femeia i-a oferit aceste semnale, dar apoi a refuzat să îi mai dea vreun semn, este un lucru „nepoliticos și imatur”.

În scrisoare, Mark mai scrie că, din moment ce atât lui, cât și lui Lauren le place filarmonica, înseamnă că sunt „suflete-pereche”. „Aș putea să enumăr mai multe lucruri pe care le avem în comun, dar mă opresc aici. Nu înțeleg de ce nu mai vrei să ieși cu mine, avem multe lucruri în comun”, a scris tânărul.

„Mi-ai zis că ești foarte ocupată, dar și că vrei să mergi mai des la filarmonică. Ar fi foarte convenabil pentru tine să te întâlnești cu mine, avem aceleași hobby-uri. Fiecare din noi merge la concerte de muzică clasică, deci am putea merge împreună, fără să însemne timp pierdut pentru tine”, mai scrie Mark.

La final, tânărul îi „sugerează” fetei să mai iasă o dată cu el. „Îți sugerez să continuăm să ne vedem și să vedem ce se întâmplă. Bineînțeles, acum te găsesc mai puțin atrăgătoare decât la prima întâlnire, pentru că nu mi-ai răspuns la telefoane. Dar aș fi dispus să mai ies cu tine”, încheie Mark.

Când a postat e-mail-ul pe site-ul reddit.com, Lauren a scris și o scurtă descriere: „Un prieten nu a mai putut să ajungă la filarmonică, așa că am mers singură și l-am cunoscut pe tipul ăsta. Am ieșit la o singură întâlnire, a fost oribil. După care am primit asta…”. În scurt timp, scrisoarea a devenit virală pe internet, scrie Daily Mail.

Marian Iancu a ajuns într-o stare deplorabilă: ”E terminat, de-abia mai merge”. Ultimele informaţii despre...
Veste-şoc pentru fanii Survivor! Emisiunea care a fost scoasă din grilă, după doar 3 zile
FOTO. Nume grele din fotbal în istoricul amoros al Laurei Giurcanu. Cu cine s-a iubit...
Semnale de alarmă într-o relație: lipsa certurilor între parteneri e un semn rău
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
A fost lansat primul studiu arheologic al oamenilor în spaţiu. Cercetătorii vor analiza cum trăieşte...
Metoda de furt care face ravagii. Cu o simplă monedă, HOȚII iau tot din MAȘINĂ
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Bill Gates avertizează că următoarea pandemie „va fi mai mortală decât COVID”
Veste-şoc pentru fanii Survivor! Emisiunea care a fost scoasă din grilă, după doar 3 zile
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Teodor Niță și Octavian Berceanu, în prima linie a bătăliei cu mafia deșeurilor! VIDEO
Cei mai buni actori, aflați în viață, care nu au primit încă un Oscar
Răsturnare șocantă de situație: Cine i-a omorât, de fapt, pe cei doi studenți de la...
Anunț fulger despre pensii. Toți trebuie să verifice! Opt milioane de români sunt vizați
Nicolae Ciucă e distrus. Lovitură imensă de unde nu se aștepta. A făcut sesizare
Este oficial: Toţi românii pot primi o zi liberă suplimentară de la angajator. Ce trebuie...
Care este şcoala pe care dacă o faci în România ai cele mai mari şanse...