Cum să arăți de 20 de ani, deși ai 36. Olivia Steer dezvăluie secretele dietei bazate pe hrană crudă

Redactor:
Mădălina Chițu
Cum să arăți de 20 de ani, deși ai 36. Olivia Steer dezvăluie secretele dietei bazate pe hrană crudă
Stresul, alimentația bogată în calorii și radicalii liberi sunt câțiva dintre factorii care duc la instalarea îmbătrânirii precoce. Olivia Steer, prezentatoarea emisiunii „Doamne de poveste", difuzată de postul Acasă, susține că a descoperit secretul de a arăta ca la 20 de ani, deși are 36.

Stresul, alimentația bogată în calorii și radicalii liberi suntcâțiva dintre factorii care duc la instalarea îmbătrânirii precoce.Olivia Steer, prezentatoarea emisiunii „Doamne de poveste”,difuzată de postul Acasă, susține că a descoperit secretul de aarăta ca la 20 de ani, deși are 36.

Vedeta a renunțat complet la alimentele procesate sau la prăjeliși a adoptat regimul raw-vegan sau mâncarea crudă. „Am adoptatacest stil de viață pentru că este singura modalitate de a temenține sănătos în zilele noastre, ținând cont de multitudinea defactori care ne atacă organismul”, povestește pentru gândul OliviaSteer.

Regimul exclude prăjirea și procesareaalimentelor

Zahărul, făina albă, conservele, laptele, brânza, gemurile,grăsimile și proteinele de origine animală sunt alimentele de multuitate de prezentatoarea de televiziune. „Pentru că uleiul încinsdezvoltă, în preparate, compuși toxici cancerigeni, evit cudesăvârșire să prăjesc alimentele. Acest stil de viață vegetarianm-a educat că prin coacere, prăjire sau preparare la grătar sedistrug substanțele nutritive ale alimentelor”, menționează OliviaSteer. Deși există totuși alimente care trebuie gătite, precumlintea, fasolea, mazărea, năutul sau orezul integral, surseexcelente de proteine de origine vegetală, prezentatoarea TV agăsit o soluție pentru a nu distruge complet substanțele hrănitoaredin alimente. „Pentru că aceste alimente nu pot fi mâncate în starecrudă, recurg la un artificiu: înjumătățesc timpul de fierbere laaburi. Mai exact, las alimentele la înmuiat peste noapte în apăfiartă”, explică vedeta de televiziune.

Cu toate acestea, înghețata este alimentul la care Olivia Steernu a renunțat atunci când a devenit vegetariană. „Pentru că suntmomente în care tânjesc după o înghețată, prefer să o fac în casă,fără E-uri, prafuri sintetice și emulsifianți. Doar cu fructeproaspete, miere, ulei virgin de cocos și lapte crud de migdale”,adaugă prezentatoarea TV.

Pentru că are un stil de viață agitat, Olivia Steer susține căacest regim vegetarian a dus la dispariția micilor probleme desănătate, precum senzațiile de amețeală, durerile de cap și deșold. „Marele avantaj al dietei raw-vegan este energia recâștigatăși entuziasmul de a face lucruri pentru care înainte trăgeamîngrozitor de mine ca să le duc până la capăt. Adevărul e că măsimt grozav, am tonusul de la 20 de ani, iar analizele arată că am15 ani”, conchide prezentatoarea.

Tags:
Inchide