Horoscop 5 mai 2024. ZODIA care se bazează pe intuiție

Horoscop 5 mai 2024. ZODIA care se bazează pe intuiție
Publicat: 04/05/2024, 15:00

Comunicarea cu prietenii ar putea fi limitată de factori emoționali. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 5 mai 2024.

Berbec

Energia creativă poate fi ridicată astăzi, dar s-ar putea să nu o poți folosi așa cum ți-ai dori. Poate că nu ai un proiect la care să lucrezi sau ai blocaj de scriitor. S-ar putea să vină idei, dar nu știi ce să faci cu ele. Cea mai bună soluție ar putea fi să le scri. Simplul proces de scriere ar putea să îți deschidă uși.

Taur

Un membru al familiei s-ar putea să se retragă. Această persoană pare să treacă printr-o criză emoțională și nu poate să îți facă confidențe acum. Înclinația ta ar putea fi să o forțezi, dar acest lucru este o greșeală. Oferă-i șansa de a împărtăși atunci când va fi momentul potrivit. Uneori avem nevoie să rezolvăm lucrurile singuri. Ai răbdare.

Gemeni

Azi ai putea primi telefoane ciudate. S-ar putea să apară câteva blocaje, numere greșite sau prieteni care uită de ce au sunat! Este puțin probabil ca discuțiile să decurgă fără probleme, așa că s-ar putea să fie nevoie să faci un efort pentru a alege cuvintele potrivite, să intri în cât mai multe detalii și să întrebi dacă ești înțeles. În caz contrar, lucrurile ar putea deveni mai complicate.

Rac

Chestiunile legate de bani pot părea în aer astăzi. Spiritul tău practic te poate părăsi. Acest lucru te-ar putea face să fii stresat și supărat, pentru că ești perfect capabil să te ocupi de finanțele tale. Nu îți face griji. Neclaritatea ar trebui să treacă până mâine. Între timp, caută ajutor sau, dacă preocupările tale nu sunt prea urgente, așteaptă o zi sau două. Acordă-ți o pauză.

Leu

S-ar putea să te afli în mijlocul unui proiect creativ interesant cu un partener și ești nerăbdător să mergi mai departe pentru a-l putea prezenta publicului. S-ar putea să te simți distras și să nu te poți concentra asupra muncii tale. Nu te supăra prea tare. Aceste lucruri se mai întâmplă. Ai răbdare și așteaptă până mâine dacă trebuie. Până atunci vei reveni în ritmul normal.

Fecioară

Dacă plănuiai să-ți petreci o zi meditând, aceasta este ziua în care să o faci. Ești într-o stare de spirit elevată, nu ești în situația de a te concentra pe chestiuni banale. Inspirația artistică ar putea veni la tine acum. Orice fel de exercițiu ar trebui să facă să curgă endorfinele. Nu te aștepta să faci vreo lucrare practică. Ești cu siguranță în afara acestei lumi.

Balanță

Comunicarea cu prietenii ar putea fi limitată de factori emoționali astăzi. Este posibil să ai tendința de a reacționa exagerat la comentarii întâmplătoare care sunt probabil nevinovate, dar pe care le interpretezi greșit ca fiind ofensatoare. Ar putea rezulta certuri pentru nimic, ceea ce ți-ar putea crește tensiunea arterială și nivelul de stres fără niciun motiv întemeiat.

Scorpion

Un apel telefonic te-ar putea informa despre dificultăți acasă care necesită să te ocupi de ele imediat. Nu este nimic care să te alarmeze, doar una dintre acele mici neplăceri enervante care necesită atenție atunci când tu ai prefera să te întorci în altă direcție. Ar putea fi la fel de inofensiv ca un aparat electrocasnic stricat. Ocupă-te de el în mod eficient pentru a te putea întoarce la activitățile tale.

Săgetător

Un prieten sau o cunoștință de departe ar putea suna astăzi, poate pentru a-ți propune o vizită. Acest lucru ar putea să nu fie convenabil acum și te-ar putea pune în dilemă dacă să accepți sau nu. Decizia ta se reduce în cele din urmă la cât de mult ții la această persoană și cât de mult îți dorești să o vezi. Gândește-te bine înainte de a spune da sau nu.

Capricorn

Hârtiile financiare s-ar putea să te lase nedumerit astăzi. S-ar putea să nu fii în starea de spirit potrivită pentru a le face acum, așa că, dacă nu este urgent, așteaptă o zi sau două. Dacă trebuie să te ocupi de ea imediat, nu te sfii să te consulți cu altcineva. Te vei bucura că ai făcut-o și nu va trebui să te întrebi dacă ai procedat bine sau nu.

Vărsător

Tu împreună cu partenerul tău s-ar putea să vă aflați astăzi într-un spațiu ciudat. Conștiința intelectuală se luptă cu îndoielile emoționale. Comunicarea ar putea fi vagă și ușor de interpretat greșit, așa că alege-ți cu grijă cuvintele, chiar dacă ar putea fi dificil să le găsești pe cele potrivite. Relația voastră ar trebui să supraviețuiască acestei zile, dar înțelegerea reciprocă ar putea avea de suferit dacă nu sunteți atenți.

Pești

Intuiția ta funcționează la un nivel ridicat, dar s-ar putea să nu poți da sens impresiilor psihice pe care le primești. Emoțiile, imaginile și simbolurile pe care le preiei de la ceilalți și din planul astral ar putea fi vagi și ușor de interpretat greșit. Totuși, ar putea fi importante. Notează-le și privește-le peste o zi sau două. Ar trebui să le poți da un sens atunci.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea...
Mircea Geoană nici nu și-a depus candidatura, dar caraghiosul grăsuț a intrat în scenă. Penibilul...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Bizara poveste a lui Kaitlin. Logodnicul ei a făcut infarct în ziua nunții, iar apoi...
România, lovită de ciclonul devastator din Italia! Cod roșu de fenomene extreme
Brigitte Macron, secretul unei siluete de invidiat la 71 de ani. Ce alimente consumă Prima...
Au străbătut mări şi ţări pentru fântânile arteziene din Capitală. Reacţia unor turişti străini când...
O cunoscută influenceriță și-a pus sora geamănă să o înlocuiască la serviciu pentru a putea...
O navă cu 11 persoane la bord s-a scufundat în Marea Neagră. Trei marinari sunt...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA...
A fost GĂSIT un alt PĂMÂNT? Cât de aproape se ASCUNDE PLANETA?
Gestul INTERZIS la volan! NU ai voie să faci așa ceva în mașină
Cascadorie periculoasă la „Românii au Talent”. Autorul are 72 de ani
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Ce poți face dacă ai o soră geamănă? O trimiți la muncă în locul tău!...
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie?...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Speranța de viață globală ar putea crește cu pâna la 5 ani până în 2050
×