De ce a fost Prințul Charles catalogat drept IPOCRIT

Redactor:
Alexandra Pele
De ce a fost Prințul Charles catalogat drept IPOCRIT
Un jurnalist irlandez preocupat de probleme de mediu a realizat un filmuleț în care îl ironizează pe prințul Charles pentru declarațiile sale în legătură cu adoptarea unui stil de viață „verde"

Un jurnalist și documentarist irlandez preocupat de probleme demediu a realizat un filmuleț în care îl ironizează pe prințulCharles pentru declarațiile pe care acesta le-a făcut în legăturăcu adoptarea unui stil de viață „verde”. Phelim McAleer îl acuză pemoștenitorul britanic de ipocrizie deoarece acesta propovăduieștemodestia, în timp ce călătorește cu avioane private, deține vile depeste 3.700 de metri pătrați și moșii de 360 de hectare, scrieziarul britanic The Independet.

Phelim McAleer și-a ales bine momentul pentru a dezvăluiinconsecvențele dintre declarațiile prințului Charles și stilul săude viață, la mai puțin de o săptămână de la nunta care a plasatcasa regală britanică în centrul atenției mediatice, susține uneditorialist al publicației citate.

McAleer, în vârstă de 44 de ani, a realizat alte două filmesimilare în care i-a criticat pe regizorii James Cameron și RobertRedford. De altfel, ultimul a fost subiect de ironii în ianuarie2011 și asta pentru că, deși susține că natura trebuie protejată, avândut mai multe parcele de teren din apropierea stațiunii de schiSundace din Utah. Dezvoltatorii imobiliari intenționează săconstruiască acolo vile de lux, se arată în filmul realizat deMcAleer. „Ipocrizia mă deranjează cel mai mult”, spune jurnalistul.”Pe de-o parte, vorbește despre conservarea minunatei creste (n.r.de la Sundance), iar pe de altă parte, vrea să o transforme într-oMcVilă”, a mai adăugat irlandezul, citat de publicațiabritanică.

În urma lansării filmului „Avatar”, regizorul James Cameron afost și el apostrofat de McAleer din cauza unei inițiativelegislative pe care laureatul premiului Oscar a încercat să oblocheze, sponsorizând opoziția cu un milion de dolari.

Inchide