• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Dietă rapidă: Cum a slăbit Anca Badiu 10 kilograme

Dietă rapidă: Cum a slăbit Anca Badiu 10 kilograme
Din cauza unui tratament pe bază de cortizon, un hormon natural ce are rolul de a stopa procesele degenerative ale organismului, Anca Badiu a ajuns să cântărească 75 de kilograme

Din cauza unui tratament pe bază de cortizon, un hormon naturalce are rolul de a stopa procesele degenerative ale organismului,Anca Badiu a ajuns să cântărească 75 de kilograme. „Mereu am fost ofire activă și nu am avut probleme cu greutatea, dar tratamentul pecare l-am urmat pentru afecțiunea pulmonară de care am suferit m-aumflat la propriu”, a declarat pentru gândul fosta componentă atrupei Class.
Pentru a scăpa de surplusul de kilograme, artista a apelat lamedici nutriționiști din Italia, care au sfătuit-o să urmeze o curăde detoxifiere înaintea oricărui regim alimentar.
„Medicii mi-au spus că regimurile de slăbit nu vor avea niciunrezultat dacă nu elimin toxinele. Astfel, timp de trei luni amținut o cură de detoxifiere cu ajutorul unui produs 100% naturalcare trebuia adăugat într-un păhărel de iaurt simplu dimineața. Nuam încercat niciodată ceaiuri de detoxifiere. Mai mult, ca procesulde slăbire să fie sănătos și echilibrat, a trebuit să renunț la totce înseamnă carbohidrați, deși sunt o mare fană a pastelor și apizzei. Sportul a fost un alt aliat în fața kilogramelor în plus”,mărturisește Anca Badiu.

Cura de detoxifiere a stimulat scăderea îngreutate

După două luni de dietă îmbinată cu sport, rezultatele nu auîntârziat să apară, susține artista. „După ce am început cura dedetoxifiere, slăbeam de la o zi la alta. Am început să țin regimbazat pe cât mai multe proteine și să fac zilnic exerciții cardioîmbinate cu exerciții de forță, pentru a-mi tonifia masa musculară.După 2 luni, am reușit să slăbesc 10 kilograme”, povesteștecântăreața.
Pentru a intensifica procesul de slăbire, Anca Badiu a băut zilniccel puțin doi litri de apă, „deoarece accelerează eliminareatoxinelor”, și s-a culcat devreme. „Odihna este esențială dacă vreisă slăbești. Ea este strâns legată de metabolism. Persoanele carese culcă înainte de miezul nopții vor avea un metabolism rapid, iararderile grăsimilor sunt accelerate”, mai spune Anca Badiu.

Ultima masă, luată cel târziu la ora 17

Micul dejun al cântăreței constă într-un iaurt cu 0,1% grăsimiamestecat cu tărâțe de ovăz neprocesate. „Masa de prânz o iau înjurul orei 14.00, când prefer o salată pe bază de roșii,castraveți, salată verde, două albușuri de ou fiert, migdale,avocado, prune uscate, lămâie, câteva picături de ulei de măslineși ton alb sau piept de pui la grătar”, menționeazăinterpreta.
În rest, mănâncă numai fructe, mai puțin banane și struguri,deoarece au un conținut caloric ridicat. „Nu mănânc niciodată cevaconsistent după ora 16.00 – 17.00, deoarece, după această oră,metabolismul își încetinește ritmul. Singura masă consistentă estecea de la prânz”, subliniază Anca Badiu.
Carnea roșie, precum cea de vită sau de porc, nu face parte dinregimul cântăreței. „Ca să nu am probleme cu greutatea, mănânc vităde cel mult două ori pe lună. Carnea de porc trebuie mâncată și mairar – maxim o dată pe lună”, mai spune solista.

Inchide