Gheorghe Visu continuă aventurile lui State Potcovaru, în „Moștenirea”

Redactor:
Diana Marcu
Gheorghe Visu continuă aventurile lui State Potcovaru, în „Moștenirea”
De astăzi, de la 22.15, State Potcovaru revine la Pro Tv în serialul "Moștenirea", regizat la șase mâini de Iura Luncașu, Larry Maronese și Mihai Brătilă

De astăzi, de la 22.15, State Potcovaru revine la Pro Tv înserialul „Moștenirea”, regizat la șase mâini de Iura Luncașu, LarryMaronese și Mihai Brătilă. Noua producție aduce telespectatorilorcombinația perfectă de umor, drama și povești de dragoste.

Potrivit lui Gheorghe Visu, interpretul personajului de culoareState, serialul are, din start, câteva atuuri: „În primul rând,faptul că oamenii sunt deja obișnuiți cu o parte din personaje șile iubesc pentru că sunt amuzante, îi fac să uite de ceea cetrăiesc în fiecare zi, iar pe lângă asta vin personaje noi.

n plus, avem o poveste de dragoste atipică și tocmai astastârnește curiozitatea. Serialul este un produs cu o distribuțieextraordinară, actorii tineri sunt și ei foarte talentați, iarpovestea nu e deloc previzibilă și aștepți mereu să vezi ce seîntâmplă.”

Carmen Tănase, cu fustele-n cap pe platoul defilmare

Filmările au început în iulie, iar actorii au avut parte de cevaaventuri, Carmen Tănase situându-se în fruntea clasamentului,”baia” din piscină fiind deja memorabilă printre cei aflați peplatou.
„Filmam o secvență în care trebuia să mă arunc în apă dupăMaricica. Din cauza fustei și a șorțului atunci când am ieșit lasuprafață m-am trezit cu fața acoperită, mi-am pus fustele-n cap lapropriu. În prima secundă nu știam cum să reacționez, pentru că numai vedeam nimic, nu știam unde sunt poziționați actorii cu caretrebuia să interacționez, însă am improvizat ceva imediat șifilmarea a mers mai departe”, a povestit interpreta Flăcării,Carmen Tănase.

„Moștenirea” continuă aventurile familiei Potcovaru. Dupăîntoarcerea de la Nisa, unde și-a regăsit fiul pierdut în urmă cu25 de ani, pe Gabriel, State anunță că acesta îi este moștenitorulîntregii averi. Deși speră că viața lui să se așeze odată cuapariția lui Gabriel, pericolele pentru State continuă.

Întors în România, după ce a fost izgonit din Sicilia, Fabriziodi Pietro, fiul mafiotului Don Tito și prieten bun al lui DonLuciano (personaj interpretat de Dan Condurache în Regina), sperăsă facă aici mulți bani ca să-și răscumpere locul în „Familie” șide aceea decide ca afacerile lui State sunt cel mai bun mijloc de aface rost de banii de care are nevoie.

„Iubi, iubi”, piesa Loredanei, pe genericulserialului

O poveste de dragoste între două personaje din lumi diferiteeste un alt ingredient al „Moștenirii”. Protagoniștii acesteia suntCarla (Ramona Hanganu) și Gabriel (Costin Sforaru), debutanți înproducția de televiziune.

Iubirea dintre ei trebuie să învingă ura dintre cele douăfamilii și să reziste secretelor, urii și minciunilor. „Povestea deiubire care se naște între cele două personaje este foarte frumosconstruită și oarecum atipică. Telespectatorii vor fi surprinși defelul în care evoluează lucrurile și, sper, că vor fi alături deCarla și de Gabriel în încercarea lor de a trece peste oricebarieră și de a-și trăi povestea”, a declarat Costin Sforaru.

Pe coloana sonoră a serialului se regăsește melodia „Iubi,iubi”, cântată de Loredana pe genericul de început al serialului,piesă scrisă special pentru „Moștenirea” de ea și de JeremyAdelman, și înregistrată în luna mai la New York. Serialul estedifuzat de luni până joi, în fiecare seară, la Pro Tv, începând cuora 22.15.

BOMBĂ! Prezentatoarea TV care s-a cuplat cu un copil de 17 ani. Ea este cu...
Cuplu bombă la Survivor! Au fost prinşi în pădure, în timp ce se...
FOTO. Cum arată Anca Neacșu, blonda din trupa ASIA, la 43 de ani! Era una...
Un om al strazii a gasit un portofel de firma, plin cu bani si l-a...
Simona Halep a omis un detaliu important când s-a retras de la Dubai! Lovitura primită...
S-a aflat tot adevărul. Cu cine l-a înșelat Lidia Buble pe Răzvan Simion
Armata americană va fi dotată cu o armă minune. 'Asta nu e SF!. Obiectele pe...
OMS vs Big Pharma. Şeful OMS vrea ca "reţeta vaccinurilor" să fie la liber. Companiile...
BANCUL ZILEI – Spionată de soț în timp ce făcea sex cu un prieten
Mărturia fiicei criminalului din Onești: „Am sunat la Poliţie la Bacău şi la Bucureşti, să...
Cuplu bombă la Survivor! Au fost prinşi în pădure, în timp ce se...
Are 72 de ani, dar asta nu l-a oprit să se iubească cu o studentă....
Cea mai CIUDATĂ metodă prin care poți să ARZI mai multe CALORII în fiecare zi!...
Vremea o ia razna în România. Se întâmplă în următoarele 24 de ore
ULTIMA ORĂ! Ce se întâmplă cu școlile din București, decizia din miez de noapte
Adevătul trist din spatele depozitelor din „Storage Wars”. Nu te vei mai uita la fel...
Vestea ȘOC a dimineții în România: A MURIT. Medicii nu au mai putut face nimic...
Adele a slăbit mai mult. E de nerecunoscut. Cum arată acum cântăreața
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Revoluţie la WhatsApp! Se introduce funcţia pe care milioane de utilizatori o aşteptau
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat,...
Inchide