INDOOR CAMPING, soluția pentru cei care vor să meargă cu RULOTA, dar se tem de traficul aglomerat. La Berlin, o fabrică de aspiratoare a fost transformată în parc de rulote

Redactor:
Silviu Bănilă
INDOOR CAMPING, soluția pentru cei care vor să meargă cu RULOTA, dar se tem de traficul aglomerat. La Berlin, o fabrică de aspiratoare a fost transformată în parc de rulote
Pentru cei care vor să campeze într-o rulotă, dar se tem de traficul infernal și alte neajunsuri ale vieții în natură, o companie germană din Berlin a găsit soluția ideală: camping indoor.

Un parc de rulote în interiorul unui hotel, care oferă 12 rulote elegante, cu 70 de euro pe noapte, asta este propunerea celor de la Hüttenpalast, scrie Daily Mail.

Fiecare rulotă amplasată în interiorul depozitului transformat în hotel are Wi-Fi, iar băile sunt la comun.

Numele locului pentru indoor camping este Hüttenpalast – „Așezăminte în palat”. Locul inedit se află în cartierul cochet Neukolln și ocupă un depozit de 200 mp, unde a activat, în trecut, o fabrică producătoare de aspiratoare.

Site-ul companiei subliniază că „decorul este o ilustrație încântătoare a unei vechi și mistice grădini germane și oferă „aerul verii” chiar și iarna. Cei cazați pot merge în împrejurimi încălțați în papuci.

Hotelul inedit precizează că rulotele de mici dimensiuni nu sunt izolate fonic, astfel încât oaspeții trebuie să se respecte între ei din punct de vedere al „poluării fonice”.

Pentru cei care vor să se simtă ca afară, locul este prevăzut cu o grădină unde au fost plantate flori. În interior, temperatura este menținută la 20 de grade, pe tot parcursul anului.

În privința hranei, turiștii primesc micul-dejun în fiecare dimineață, la un preț de 10-11 euro. Ținând cont de caracterul inedit, alimentația este simplistă, pe bază de salate de fructe, nuci, miere, brânză adusă de la țăranii din zonă.

Pentru cei care nu vor să stea în aceste rulote, hotelul are alte șase camere obișnuite, dotate cu tot confortul. Turiștii pot închiria de asemenea și căsuțe de lemn minuscule, în care să se simtă ca în natură.

foto: Facebook / Huttenpalast / @hotelneukoelln

×
Inchide