MASTERCHEF a încheiat preselecțiile pentru SEZONUL 4

Publicat: 27 01. 2014, 14:51
Actualizat: 29 07. 2014, 18:08

Zăpada și viscolul nu i-au ținut în case pe românii pasionați de gătit, care s-au prezentat cu mic cu mare la preselecțiile MASTERCHEF organizate în Capitală pentru SEZONUL 4.

După Cluj și Iași, unde caravana show-ului de la Pro Tv a ajuns pentru prima oară în istoria sa, sute de bucătari amatori s-au înghesuit week-endul care tocmai s-a încheiat la preselecțiile de la World Trade Center Hotel Pullman.

De toate vârstele și de profesii diferite, cei care aspira la un loc în competiția care va începe în această primăvara la Pro Tv și-au pus la bătaie talentul culinar și s-au prezentat cu cel mai bun dish pe care știu să-l prepare, în speranța că vor primi „pașaportul” pentru următoarea etapa a concursului.

Fie că au mizat pe deserturi delicioase și sofisticate, fie că au apelat la combinații surprinzătoare sau feluri exotice, bucătarii amatori sosiți la București din toată țara au sperat că vor intra în competiția pentru cel mai râvnit șorț de bucătar din România.

Nici foștii concurenți nu au putut sta departe de emisiunea care le trezește atâtea amintiri plăcute, astfel încât o parte dintre ei au venit la preselecții. Nini, simpaticul concurent din sezon al doilea, a fost prezent pentru a-și susține o bună prietenă, aspirantă și ea la un loc în show-ul de la Pro Tv, dar și pentru a le da sfaturi celorlalți candidați. La rândul lor, și Alex Cârțu, cunoscut drept „Teacher”, dar și Petru Buiuca, primul MASTERCHEF al României, au venit la preselecțiile din București și au retrăit emoțiile primei etape a concursului. „MASTERCHEF îți schimbă viața!”, a recunoscut Petru. Acesta a vorbit și despre felul cum i-a schimbat acest show viața la aproximtaiv doi ani de la câștigarea titlului de MASTERCHEF. „E primul lucru pe care îl spun și îl simt! Înainte eram un fan al mâncării, acum îmi fac o carieră, superbă, în acest domeniu. Este locul și experiența care mută munții din loc. Și nu numai pentru mine, că sunt câștigătorul primei ediții, ci pentru toți cei care am călcat pe aici. Le-am spus tuturor celor care au venit la preselecții să aibă inima deschisă și să mizeze pe pasiunea pentru gătit. Asta spun totdeauna: oricât de actor ești, mâncarea nu minte”, a mai spus acesta.

Anul acesta, caravana MASTERCHEF a ajuns în Cluj, Iași și București și a strâns laolaltă mii se români pasionați de cooking, dornici să ajungă în cursă pentru marele premiu de 50.000 de euro și pentru trofeul care le va schimba viața.