MONICA COLUMBEANU DIVORȚEAZĂ DE MILIONARUL IRI. Avocata Monicăi: „Nu-i cerem averea, va fi ceva simplu”. UPDATE

MONICA COLUMBEANU DIVORȚEAZĂ DE MILIONARUL IRI. Avocata Monicăi: Nu-i cerem averea, va fi ceva simplu. UPDATE
Publicat: 23/04/2012, 19:27
Actualizat: 24/04/2012, 07:08

Avocata Monicăi Columbeanu, Zanfira Stepănescu, a declaratpentru gândul că estevorba despre „un divorț obișnuit”. „Nu e cu scandal, nu-i ceremaverea. O să vedeți, e ceva simplu și normal și de bun simț”, spuneaceasta. Monica Columbeanu solicită și custodia fiicei lor, Irina,în vârstă de patru ani, printr-o procedură de urgență care îipermite încredințarea copilului până la pronunțarea divorțului,astfel că a chemat în instanță și Primăria Sectorului 1, caautoritate tutelară.

Monica își vrea numele înapoi

Potrivit site-ului stirileprotv.ro, în cazul în care fotomodelulva obține custodia copilului, milionarul va trebui să plăteascăpensie alimentară, care, conform legilor în vigoare, se ridică la otreime din veniturile sale lunare, în cazul în care nu ajung la unalt acord. Monica Columbeanu a mai cerut ca procesul să sedesfășoare cu ușile închise și să revină, după divorț, la numele dedinainte de căsătorie, mai scrie sursa citată. Procesul va începepe 21 martie, la Judecătoria Buftea, arată programul de ședințepublicat pe site-ul instituției.
Până la 18 ani, când s-a căsătorit cu Irinel Columbeanu, Monica, penumele de fată Gabor, era necunoscută publicului. Românii au aflatulterior că este o fată înaltă, care a câștigat titlul de MissBacău și care-și căuta succesul pe podiumurile de modă. Între timp,Monica a ajuns să realizeze o emisiune tv, să prezinte moda înstrăinătate și să conducă o școală de talente. Lucrurile nu au mersatât de bine pentru soțul ei, Irinel Columbeanu. Acesta avea, în2006, o avere estimată în Top 300 Capital la 85-90 de milioane dedolari, pe care, conform presei, și-a crescut-o în anul următorpână la 100 de milioane de euro. Potrivit Forbes, lucrurile nu maiarătau atât de bine pentru miliardarul de la Izvorani în 2009,averea lui ajungând atunci la 35 de milioane de euro. Conform unorestimări, averea acestuia s-ar ridica acum la 12-13 milioane deeuro.

Cum a făcut averea Irinel Columbeanu

Într-o emisiune televizată, Irinel Columbeanu a susținut că, înzilele de după Revoluție, a întâlnit în fața hoteluluiIntercontinental din București doi francezi care aveau nevoie de unghid prin Capitală. Aceștia i-ar fi propus, ulterior, să devinăpartener într-o afacere și așa ar fi ajuns Irinel Columbeanumilionarul de astăzi. El a mai spus că nu ar fi beneficiat deniciun ajutor din partea tatălui său, funcționar guvernamental pevremea lui Ceaușescu. Irinel Columbeanu are afaceri în domeniulconsultanței, al intermedierilor, al arhitecturii și altransporturilor.

Divorțuri celebre

Printre cele mai mediatizate despărțiri din România se numărăcea dintre creatoarea de modă Romanița și pilotul Adrian Iovan,care au divorțat în 2009, din „culpă comună”. Cu un an înainte, auținut prima pagină a tabloidelor Mihaela Rădulescu și miliardarulElan Schwartzenberg, care și-au aruncat unul altuia vorbe grele înpresă. Iar divorțul anului trecut a fost cel dintre Ilie și AmaliaNăstase, care s-au separat fără prea multe comentarii: „am ajuns lao răscruce a vieților noastre în care amândoi știm că nu putemcontinua decât ca prieteni”, au precizat ei într-o declarațiecomună.

ŞOC! Bărbatul celebru adorat de întreaga ţară a violat o adolescentă de 16 ani. Mama...
EI au câștigat Asia Express! S-a aflat înainte de finală: „A ieșit o întreagă...”
FOTO. Nepoata lui Petre Roman, apariție controversată în costum de baie!
Alimentul-minune care repară ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Gigi Becali a dat tunul imobiliar cu hotelul miliardarului Ioan Niculae! Cum arată „bijuteria” de...
Cercetătorii au dezvoltat medicamentul pentru diabetul de tip 1, care ar putea înlocui clasica injecţie
Trecerea de la cutie manuală la cutie automată. Avantaje și dezavantaje
BANCUL ZILEI – O blondă dotată, pe plajă la nudiști, intră în vorbă cu doi...
Africa de Sud a detectat o nouă variantă de coronavirus. B.1.1.529 are un număr mare...
EI au câștigat Asia Express! S-a aflat înainte de finală: „A ieșit o întreagă...”
Cât de MARE trebuie să fie? Răspunsul care îi LINIȘTEȘTE pe mulți bărbați
COVID-19: INCIDENȚA pe JUDEȚ a ajuns 1,86!
Au fost prinși cu serialul „Squid Game” în Coreea de Nord. Ce a urmat e...
Carantină obligatorie timp de 14 zile. Măsura ȘOC anunțată de Alexandru Rafila
Bombă totală despre certificatul verde! Este răsturnare totală de situație
Oana Roman, scandal în plină stradă. Vacanța mult așteptată s-a transfomrat în iad. „Atât îi...
Schimbări majore pe piaţa RCA pentru şoferi. Preţurile de acum vor fi istorie
În urmă cu 15 ani, dădea cu mopul într-un Lidl din Germania, iar acum conduce...