Noul film din seria „Amurg/ Twilight”, în fruntea box office-ului nord-american – TRAILER

Redactor:
Florin Badescu
Noul film din seria „Amurg/ Twilight”, în fruntea box office-ului nord-american – TRAILER
Al patrulea film din seria "Amurg/ Twilight", intitulat "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", a debutat pe prima poziție a box office-ului nord-american, la sfârșitul săptămânii trecute, potrivit cifrelor provizorii publicate, duminică, de societatea Exhibitor Relations, informează AFP.

Al patrulea film din seria „Amurg/ Twilight”, intitulat „Saga Amurg: Zori de Zi – Partea I”, a debutat pe prima poziție a box office-ului nord-american, la sfârșitul săptămânii trecute, potrivit cifrelor provizorii publicate, duminică, de societatea Exhibitor Relations, informează AFP.

Lungmetrajul „Saga Amurg: Zori de Zi – Partea I”, regizat de Bill Condon – care va realiza și ultimul film din serie, ce va fi lansat pe marile ecrane în noiembrie 2012 -, a obținut încasări de 139,5 milioane de dolari.

Locul al doilea i-a revenit unei alte pelicule ce a fost lansată la sfârșitul săptămânii trecute, animația „Happy Feet 2 în 3D”, care a generat încasări de 22,02 milioane de dolari de vineri până duminică.

Liderul de săptămâna trecută, lungmetrajul SF „Nemuritorii 3D: Războiul Zeilor/ Immortals”, a cărui acțiune este inspirată din mitologia greacă, a coborât pe locul al treilea, cu încasări de 12,2 milioane de dolari. Din distribuția acestei producții fac parte Mickey Rourke, Henry Cavill și Freida Pinto.

Comedia „Jack și Jill/ Jack and Jill” a pierdut două poziții și a coborât pe locul al patrulea. Acest film, în care Adam Sandler joacă rolul unui tată de familie a cărui viață este bulversată de sosirea gemenei sale, interpretată tot de Adam Sandler, a obținut încasări de 12 milioane de dolari.

Animația „Motanul încălțat/ Puss in Boots”, regizată de Chris Miller, a coborât de pe cea de-a treia poziție pe locul al cincilea, cu încasări de 10,7 milioane de dolari. Filmul, care îl are în rolul principal pe legendarul motan din seria „Shrek” (voce: Antonio Banderas), este produs de compania DreamWorks și prezintă tinerețea agitată a Motanului Încălțat, înainte de întâlnirea acestuia cu Shrek din filmele „Shrek 2” și „Shrek al Treilea”.

Pe locul al șaselea în box office-ul nord-american a coborât comedia „Jaf… la turnul mare/ Tower Heist”, cu Eddie Murphy, Ben Stiller, Casey Affleck și Alan Alda, care a avut încasări de 7 milioane de dolari. Filmul prezintă povestea angajaților dintr-un luxos complex imobiliar care îl jefuiesc pe un fost magnat de pe Wall Street ce a furat banii mai multor acționari.

Pe locul al șaptelea, cu încasări de 5,9 milioane de dolari, s-a clasat cel mai recent lungmetraj regizat de Clint Eastwood, „J. Edgar”, un film biografic despre foarte controversatul fost director al FBI-ului J. Edgar Hoover, interpretat pe marele ecran de Leonardo DiCaprio.

„A Very Harold & Kumar Christmas”, a treia parte a unei deja celebre serii, regizată de Todd Strauss-Schulson, a coborât două poziții, până pe locul al optulea, cu încasări de 2,9 milioane de dolari.

Thrillerul SF „În timp/ In Time”, cu Justin Timberlake și Amanda Seyfried, a coborât de pe a șaptea poziție pe locul al nouălea, cu încasări de 1,7 milioane de dolari.

Lungmetrajul „The Descendants”, lansat la sfârșitul săptămânii trecute, în care George Clooney interpretează rolul unui tată de familie, a debutat pe poziția a zecea în box office-ul nord-american, cu încasări de 1,2 milioane de dolari.

Patru dintr-o lovitură. Becali scrie ISTORIE în Liga I. FCSB a dat marele tun şi...
EXCLUSIV. Bianca Drăgușanu, desfigurată de Alex Bodi! Vedeta a fost ruptă cu bătaia de iubitul...
FOTO. Anna Lesko, fără lenjerie intimă pe sub rochie! Cum a apărut blonda pe stradă
A fost nevasta nr. 4! Ce s-a ales de cea mai sexy soție a lui...
Calendar ortodox 2 octombrie 2020. Sărbătorim un sfânt care înlătură vrăjile
Dezvăluiri incredibile la peste 30 de ani de la Revoluție: 'Am căutat sacii cu cadavrele...
Lovitură cruntă pentru Mihai Gâdea! Emisiunea lui ... Nimeni nu se aștepta la ASTA
Primarul sectorului 4 a anunţat că va depune plângere penală pentru zădărnicirea combaterii bolilor împotriva...
Biroul Electoral Sector 1 intervine în scandalul imaginilor: Persoana din imagini, personal tehnic auxiliar
EXCLUSIV. Bianca Drăgușanu, desfigurată de Alex Bodi! Vedeta a fost ruptă cu bătaia de iubitul...
Aroganțe de vedetă! Ce a făcut fiica Biancăi Drăgușanu într-un restaurant de fițe din Capitală?...
Un RUS a dus la extrem un EXPERIMENT cu Coca-Cola. Urmarea a fost de-a dreptul...
ULTIMA ORĂ! Alegerile au fost anulate ... Oamenii vor fi chemați din nou la vot
Dezastru pentru Mihai Gâdea. Antena 3, sancționată dur din cauza lui Nicușor Dan: „Terorism mediatic!”
Ultimă oră! S-au ANULAT alegerile, la urne din nou pe 11 octombrie
Alegerile se anulează în acest oraş! Decizia luată de BEC
Masca miroase urât? Vezi 10 posibile cauze și soluțiile!
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Cine este românul care vrea să investească aproape 3 miliarde de euro într-un proiect gigant...
Inchide